mac eyka Napisano 1 Grudnia 2021 Napisano 1 Grudnia 2021 Model Hawkera Demon zbudowany ze wznowionego jakiś czas temu zestawu Airfix który swoja premierę miał pół wieku temu Malowanie pudełkowe z 604 Sqn. pilot S/Ldr C.P. Gabriel baza RAF Hendon, Middlesex 1936 r. Kalkomanie jak zwykle u tego producenta bardzo dobra. 9 Cytuj
jmx62 Napisano 1 Grudnia 2021 Napisano 1 Grudnia 2021 Stary, dobry Erfix Też go miałem ale w czasach SH, 70złociszy trzeba bylo wysupłać z kieszonkowego. Jakiś taki urok miały te dwupłaty z lat trzydziestych. Miałem jeszcze Bulldoga Airfixa, Boeinga P-12, Gladiatora i Hawker Fury z Matchboxa. A i Swordfisha. Chyba najładniejszy artbox jaki spotkałem w tamtych czasach z nalotu na Tarent. A wracając do tytułowego Demona to wyszedł całkiem, całkiem, naciągi robią dobrą robotę. Ogólny odbiór jak najbardziej na tak Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 1 Grudnia 2021 Napisano 1 Grudnia 2021 Bardzo ładnie i czysto sklejony A naciągi to żyłka, czy plastik? Cytuj
Staryfajter1954 Napisano 3 Grudnia 2021 Napisano 3 Grudnia 2021 Bardzo przyjemny model. Miły dla oka :). Fajny zabytek. Cytuj
abtb Napisano 3 Grudnia 2021 Napisano 3 Grudnia 2021 Szacun Maciek, że ci się chciało, ale z robótek ręcznych to takie mocno za uszy nacìgane 3. Chyba cię lenistwo przy detalu dopadło, a przecież papier ścierny na metry za grosze można kupić. Ale za naciągi i geometrię to masz u mnie browara 1 Cytuj
cdarek Napisano 5 Grudnia 2021 Napisano 5 Grudnia 2021 Model przyciąga wzrok. Stare wypraski mają swój urok a nowe nie znaczy zawsze lepsze. Pewnie można by było to i owo przed malowaniem wygładzić. ogólne ważenia Bardzo POZYTYWNE gratuluję 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi