mac eyka Napisano 1 Grudnia 2021 Share Napisano 1 Grudnia 2021 Model Hawkera Demon zbudowany ze wznowionego jakiś czas temu zestawu Airfix który swoja premierę miał pół wieku temu Malowanie pudełkowe z 604 Sqn. pilot S/Ldr C.P. Gabriel baza RAF Hendon, Middlesex 1936 r. Kalkomanie jak zwykle u tego producenta bardzo dobra. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 1 Grudnia 2021 Share Napisano 1 Grudnia 2021 Stary, dobry Erfix Też go miałem ale w czasach SH, 70złociszy trzeba bylo wysupłać z kieszonkowego. Jakiś taki urok miały te dwupłaty z lat trzydziestych. Miałem jeszcze Bulldoga Airfixa, Boeinga P-12, Gladiatora i Hawker Fury z Matchboxa. A i Swordfisha. Chyba najładniejszy artbox jaki spotkałem w tamtych czasach z nalotu na Tarent. A wracając do tytułowego Demona to wyszedł całkiem, całkiem, naciągi robią dobrą robotę. Ogólny odbiór jak najbardziej na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 1 Grudnia 2021 Share Napisano 1 Grudnia 2021 Bardzo ładnie i czysto sklejony A naciągi to żyłka, czy plastik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 Bardzo przyjemny model. Miły dla oka :). Fajny zabytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 Szacun Maciek, że ci się chciało, ale z robótek ręcznych to takie mocno za uszy nacìgane 3. Chyba cię lenistwo przy detalu dopadło, a przecież papier ścierny na metry za grosze można kupić. Ale za naciągi i geometrię to masz u mnie browara 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 5 Grudnia 2021 Share Napisano 5 Grudnia 2021 Model przyciąga wzrok. Stare wypraski mają swój urok a nowe nie znaczy zawsze lepsze. Pewnie można by było to i owo przed malowaniem wygładzić. ogólne ważenia Bardzo POZYTYWNE gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi