Staryfajter1954 Napisano 6 Stycznia 2022 Share Napisano 6 Stycznia 2022 13 minut temu, Arghon napisał: Powoli dość, ponieważ chwilowo jestem domowym informatykiem. Jest fajnie i mimo spowolnienia prac jest jak najbardziej ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arghon Napisano 8 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2022 Kamuflaż gotowy. RLM 70 i 71 od Vallejo Air. Skrzydła malowane od taśmy maskującej, kadłub z ręki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arghon Napisano 9 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2022 Detale pomalowane (kółko ogonowe wróci na miejsce później). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 9 Stycznia 2022 Share Napisano 9 Stycznia 2022 Dobrze idzie ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arghon Napisano 12 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2022 Nałożyłem lakier błyszczący. Dodałem także żółty pas na ogonie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 12 Stycznia 2022 Share Napisano 12 Stycznia 2022 No i jest bardzo ładnie, mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arghon Napisano 14 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2022 W dniu 12.01.2022 o 23:12, Staryfajter1954 napisał: No i jest bardzo ładnie, mi się podoba. Nie podoba mi się odcień RLM70, ale jak patrzę na produkty innych firm, to każdy ma inny odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 14 Stycznia 2022 Share Napisano 14 Stycznia 2022 A ten RLM 02 taki jakiś żółty, czy to oświetlenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arghon Napisano 16 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2022 W dniu 14.01.2022 o 17:56, HKK napisał: A ten RLM 02 taki jakiś żółty, czy to oświetlenie? Tutaj RLM02 jest tylko we wnętrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arghon Napisano 16 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2022 Ukończyłem nakładanie kalkomanii. Jest to miks Hasegawy, Academy, MisterCrafta i Techmodu. Oryginalne dolne krzyże były pożółkłe, więc zastosowałem z zestawu ICM. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 15 minut temu, Arghon napisał: Ukończyłem nakładanie kalkomanii. Jest to miks Hasegawy, Academy, MisterCrafta i Techmodu. Oryginalne dolne krzyże były pożółkłe, więc zastosowałem z zestawu ICM. Jest ładnie a nawet bardzo ładnie :). Mi się podoba :). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 19 Stycznia 2022 Share Napisano 19 Stycznia 2022 Wspomnienia wracają, świetnie wygląda . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arghon Napisano 20 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2022 Po washu... I lakierze matowym... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arghon Napisano 22 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2022 Śmigło, podwozie, karabiny i płyta pancerna w kabinie doklejone. A także bomba, rurka pitota i ciężarki wyważające lotki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 22 Stycznia 2022 Share Napisano 22 Stycznia 2022 Dla mnie mega fajnie wygląda. Ten model ma linie wklęsłe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arghon Napisano 22 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2022 49 minut temu, kowal76 napisał: Dla mnie mega fajnie wygląda. Ten model ma linie wklęsłe ? Tak, bardzo delikatne, że momentami wash nie chce tam zostawać. A model jest z 1976 roku. Sam byłem w szoku jak się mu przyjrzałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arghon Napisano 26 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2022 Pilot nie jest dobrym elementem zestawu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arghon Napisano 28 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2022 Oszklenie kabiny wklejone, pomalowane i dodany maszt anteny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arghon Napisano 28 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2022 Model gotowy... Na sam koniec dodałem okopcenia... Antena dała mi w kość... Ale ogólnie nie wyszło tak źle... Gdy stanie na podstawce dodam brudzenie podwozia. Jak poprzednie modele, zostanie przyklejony do niej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 28 Stycznia 2022 Share Napisano 28 Stycznia 2022 No no model stary ale jary ! Dobrze wygląda dobra robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi