sokol Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 Na stronie firmy Choroszy Modelbud pojawiły się informacje o żywicznej Iskrze 1:48: http://www.modelbud.pl/modelbud/polskaiangielska/podzialnaskalec.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 W któymś numerze SUPER MODELU był opis budowy tej Iskry, w skrócie Model dość ładny, ale trochę pracy wymaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 12 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2008 Właśnie otrzymałem z Choroszego odpowiedź jeśli chodzi o cenę Iskry: Cena to 200 zł z przesyłką za każdego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 Ale pomimo ceny i tak widzę potężny amok Nie sądzę żebyś odpuścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 12 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2008 Nie odpuszczę Marcin Iskry nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 A nie lepiej ZTS w 1:72 + blaszki Parta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 A nie lepiej ZTS w 1:72 + blaszki Parta? nie, nie lepiej, wręcz znacznie gorzej hehehehehe... ja chyba też się połaszczę na 1/48 iskrzątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 a ja poczekam na 1/32. A jak się nie doczekam to sam sobie zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 12 Czerwca 2008 Share Napisano 12 Czerwca 2008 a ja poczekam na 1/32. A jak się nie doczekam to sam sobie zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 13 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2008 A nie lepiej ZTS w 1:72 + blaszki Parta? Tak... Ale ja chcę 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 Nie odpuszczę Marcin Iskry nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 13 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2008 No chyba niedługo będzie inbox Iskry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 13 Czerwca 2008 Share Napisano 13 Czerwca 2008 Czekam niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 14 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2008 Iskra w wersji morskiej zamówiona, więc inbox będzie w następnym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirosław Napisano 14 Czerwca 2008 Share Napisano 14 Czerwca 2008 Bardzo ładny model , świetnie Ci wyszedł . Pozdrawiam Mirosław . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirosław Napisano 14 Czerwca 2008 Share Napisano 14 Czerwca 2008 Sorry , myslałem ze to ty zbudowałeś , a to zapowiedź . Sorry . Moje fopa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 17 Czerwca 2008 Share Napisano 17 Czerwca 2008 O matko Iskra morska. Tyle razy ją widziałem na niebie i macałem na lotnisku w Siemirowicach. Buu a ja nie mam kasy akurat Trudno, z bulem serca poczekam na większą gotówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 18 Czerwca 2008 Share Napisano 18 Czerwca 2008 Model jest dostępny, wystarczy zadzwonić do producenta, mili kontaktowi ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 20 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2008 Model mam już u siebie - oszałamia Plus dla ekipy z Modelbudu. Bardzo duży plus. W poniedziałek będzie inbox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Oglądałem. Piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 23 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2008 No to Iskra w wersji morskiej wygląda tak: W pudełku znajdujemy 136 żywicznych części dobrej jakości: Dobrej jakości kalki umożliwiające wykonie morskiej wersji Iskry z Siemirowic i Iskry z 17 Eskadry z Poznania. Instrukcje montażu: W planach model leży prawie dobrze (w oparciu o plany Iskry w skali 1:48 opublikowane w "Model Hobby", autorstwa G. Skowrońskiego). Prawie bo są kłopoty ze skrzydłem: Szerszy opis jest tu: INBOX modelu TS-11 Iskra 1:48 Choroszy Modelbud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezetel Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 Witam Chciałbym zapytać , w którym numerze "Model Hobby" opublikowano plany Iskry ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 Doskonałe plany ISKRY w skali 1/48 znajdziesz w Mini Replice nr.23 i 26. W Mini Replice nr 15 opis Siemirowickiej 1919 z dokładnym rozmieszczeniem napisów eksploatacyjnych oraz rysunki foteli do TS-11. Pozdrawiam. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Czerwca 2008 Share Napisano 25 Czerwca 2008 ech, gdyby takiej jakości kalkomanie do 1:72...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezetel Napisano 28 Czerwca 2008 Share Napisano 28 Czerwca 2008 Witam . Dzięki za informację KRYSTEK . Wskazane numery MiniRepliki już w drodze . Zasadniczo nie gustuję w odrzutowcach , ale dla tej damy zrobię wyjątek - jest tego warta . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi