zyziek Napisano 19 Lutego 2022 Autor Share Napisano 19 Lutego 2022 6 minut temu, Rack napisał: Na tym zdjęciu, wstawionym przez Bulka58 też widać tę obejmy po obu stronach. Raczej same obejmy będą u mnie. Widzisz dodatkowa para oczu zauważyła ja to przeoczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 35 minut temu, zyziek napisał: Raczej same obejmy będą u mnie. Widzisz dodatkowa para oczu zauważyła ja to przeoczyłem Jak się już wie, czego szukać, to zawsze łątwiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 25 Lutego 2022 Autor Share Napisano 25 Lutego 2022 Teraz mogę napisać, iż postępy są skromne i bardzo powolne. No niestety z G.. Bata nie ukręcę ale "robim co możem" Zastanawiam się nad dodaniem łańcucha na przodzie pojazdu, jednak nie jestem przekonany czy ten który mam jest odpowiedni: vs. Wydech przeszlifowany, nie wiem jak go zamontować na tylnej płycie Dodatkowo skrzynie? Są za duże i nie mieszczą się na błotnikach, więc ich nie będzie na modelu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 26 Lutego 2022 Autor Share Napisano 26 Lutego 2022 (edytowane) Bulik na ostatnim zdjęciu kadłuba położyłem skrzynkę, tak mi się wydaje, że to skrzynia, a chodzi mi o taką część : I owa bryła nie chce się zmieścić na błotniku ponieważ jest za wąski xd Co do łańcucha to proszę tak wygląda na modelu: Będzie wymagał skrócenia, foto poglądowe. Edytowane 26 Lutego 2022 przez zyziek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 To są zbiorniki paliwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 26 Lutego 2022 Autor Share Napisano 26 Lutego 2022 10 minut temu, slawekmalysek napisał: To są zbiorniki paliwa Tak jak myślałem, korek tylko potwierdza ze to nie skrzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 26 Lutego 2022 Autor Share Napisano 26 Lutego 2022 2 godziny temu, bulik58 napisał: Co do ,, skrzyn ,, nie mozna zrobic ich z profili plastykowych? Można, ale nie będę ich robił. Rzucę tam jakieś klamoty zamiast tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 27 Lutego 2022 Share Napisano 27 Lutego 2022 Ten łancuszek masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 27 Lutego 2022 Autor Share Napisano 27 Lutego 2022 Nie, to jest jakis chiński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 27 Lutego 2022 Share Napisano 27 Lutego 2022 23 godziny temu, zyziek napisał: Co do łańcucha to proszę tak wygląda na modelu: Kotwica będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 27 Lutego 2022 Autor Share Napisano 27 Lutego 2022 Teraz, _OldMan_ napisał: Kotwica będzie ? Kotwicę wymienili na sapogi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 27 Lutego 2022 Share Napisano 27 Lutego 2022 Jak dla mnie to ten łańcuch stanowczo za duży. No chyba że żołnierze wzięli go z pancernika Yamato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 27 Lutego 2022 Autor Share Napisano 27 Lutego 2022 18 minut temu, patrykd napisał: Jak dla mnie to ten łańcuch stanowczo za duży. No chyba że żołnierze wzięli go z pancernika Yamato Zobaczymy jak go w pełni ułożę tak jak powinien być bo na razie to sobie leży na odwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 27 Lutego 2022 Share Napisano 27 Lutego 2022 5 minut temu, zyziek napisał: Zobaczymy jak go w pełni ułożę tak jak powinien być bo na razie to sobie leży na odwal się A jakie ma oczka w mm? Są strasznie wielkie tak jakby do skali nie pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 27 Lutego 2022 Share Napisano 27 Lutego 2022 (edytowane) 5 godzin temu, patrykd napisał: Jak dla mnie to ten łańcuch stanowczo za duży. No chyba że żołnierze wzięli go z pancernika Yamato Bo Twoja Sasha Grey nie udżwignie tej ciężkiej mosiężnej dyktySeriaPancerniki"XxX".To jej biżuteria Edytowane 27 Lutego 2022 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 27 Lutego 2022 Autor Share Napisano 27 Lutego 2022 9 godzin temu, patrykd napisał: jakie ma oczka w mm? Jakieś 3-4mm, nie mam suwmiarki żeby to dokładnie zmierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 28 Lutego 2022 Autor Share Napisano 28 Lutego 2022 18 godzin temu, patrykd napisał: Ok po dokładnym zmierzeniu tj. 3,6x2x0, 5mm nie wychodzi tak źle w skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 1 Marca 2022 Autor Share Napisano 1 Marca 2022 W dniu 31.01.2022 o 19:50, Pan_Cerny napisał: pierwszy poszedł do śmietnika Gąsienice to jest porażka do kwadratu. Męczę się, ilu brzydkich słów się nauczyłem... Nie da się ich spiąć w. Alosc bo wszystko wisi. Powstrzymywałem się żeby go nie wyj... w diabły Chciałbym żeby był na gąsienicach, ale nie chce pakować podwójna wartość modelu w gąski od bronco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 1 Marca 2022 Autor Share Napisano 1 Marca 2022 Rozwiązanie januszowe, wyciąłem po jednym ogniwku. Trudno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 2 Marca 2022 Share Napisano 2 Marca 2022 8 godzin temu, zyziek napisał: Rozwiązanie januszowe, wyciąłem po jednym ogniwku. Trudno No i teraz może Ci zabraknąć... Te gąsienice trzeba dopasowywać indywidualnie. Ja w swoich modelach musiałem niekiedy dzielić ogniwo tak, aby mi długość całej gąsienicy pasowała. Najlepiej wstawić takie ogniwo na wysokości koła jezdnego, żeby przeróbki nie było widać. Zapewniam, że da się. Najlepiej dopasować gąsienice z modeli Tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 2 Marca 2022 Autor Share Napisano 2 Marca 2022 (edytowane) 17 minut temu, rhinoceros napisał: No i teraz może Ci zabraknąć Sprawdzone na kołach, napięte ładnie są i właśnie łączenia w miejscach gdzie tego nie widać. No na jednej może delikatnie. 17 minut temu, rhinoceros napisał: Najlepiej dopasować gąsienice z modeli Tamiya Trzeba je mieć Edytowane 2 Marca 2022 przez zyziek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 4 Marca 2022 Autor Share Napisano 4 Marca 2022 Myk, nocna sesja. Widać światełko w tunelu ku końcowi. Prawdopodobnie kapcie się zmienią dzięki koledze Griswold Kilka zdjęć aktualnego stanu : Zostają już naprawdę drobne szczegóły jak np klakson czy światło "pozycyjne", może jeszcze przednie reflektory. Nad nimi się zastanowię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 4 Marca 2022 Share Napisano 4 Marca 2022 Mosz chopie samozaparcie, ja bym ciepnął już 7 razy takim zestawem. Fajna bryła, nie mogę się doczekać aż zaczną się pojawiać na niej malunki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 4 Marca 2022 Share Napisano 4 Marca 2022 (edytowane) Dobrze idzie, dawaj . Te błotniki z przodu może dałoby się pocieniować od spodu ?. Tak, by troszku je pofaładować na końcówkach?. To tylko tak pytam , bo upierdliwy bywam czasami . PS Ogólnie, to bardzo fajnie podeszłeś do tematu i całkiem ciekawie zapowiada się finał Edytowane 4 Marca 2022 przez Rack 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 4 Marca 2022 Share Napisano 4 Marca 2022 Słuchaj gościa powyżej, dobrze gada ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi