zyziek Napisano 9 Listopada 2022 Autor Share Napisano 9 Listopada 2022 @TerraIncognitano cóż wspomnienia młodości mnie skłoniły do zakupu tego zielonego cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 10 Listopada 2022 Share Napisano 10 Listopada 2022 (edytowane) Dajesz Zyziek, dajesz. Te słabe modele Zvezdy, Italeri, itp. dają pole do popisu i Kolega TerraIncognita ma rację. Tobie idzie bardzo dobrze i jak się tak napatrzę na Twój model, to może, pomimo innych pilnych spraw, wezmę się i ja za swoje niedończone potworki . Edytowane 10 Listopada 2022 przez Rack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 14 Listopada 2022 Autor Share Napisano 14 Listopada 2022 (edytowane) Upaprały się kółeczka Edytowane 14 Listopada 2022 przez zyziek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 26 Listopada 2022 Share Napisano 26 Listopada 2022 Znalazlem diorkę taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 29 Listopada 2022 Autor Share Napisano 29 Listopada 2022 W dniu 26.11.2022 o 20:37, MayonesEXG7 napisał: Znalazlem diorkę taką U mnie temat letni czyli kurz i zaschnięta ziemia stepu radzieckiego Kosmetyka kosmetyka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Cerny Napisano 1 Grudnia 2022 Share Napisano 1 Grudnia 2022 Fajne okurzenie i błotko. Można prosić o przepis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 1 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2022 (edytowane) Była tutaj kombinacja pigmentów i specyfików ammo. Na boki wanny naniosłem preparat Kursk Soil Ammo. Odczekałem parę minut, następnie zwilżonym pędzelkiem w benzynie ekstrakcyjnej ściągałem nadmiar do uzyskania efektu zmywanego kurzu. Następnie w różnych miejscach naniosłem Dry Steppe Ammo tutaj wklepywałem specyfik w burtę. Następnie znowu ściągnąłem pędzelkiem nadmiar. A na sam koniec mieszanką pigmentów (tutaj całkowity miszmasz kolorów) W miejscach gdzie taka zaschnięta ziemia mogła wystąpić nanosiłem owe pigmenty a później mieszanką wody i spirytusu 50/50 zwilżałem taplając pędzelkiem. Po wyschnięciu otrzymałem taki efekt i aż sam jestem zdziwiony bo robiłem to pierwszy raz Na tyle zastosowałem trochę inny sposób, mianowicie pigmenty skropiłem White Spirit i wyszło tak: PS. Do pigmentów dodałem trochę ściętego włosa z pędzla malarskiego i trawki elektrostatycznej, nie za dużo. Edytowane 1 Grudnia 2022 przez zyziek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 8 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2022 Powoli zmierzam do finiszu, prace nad wydechem zakończone. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 9 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2022 Ostatni brakujący element to lampy, zastanawiam się czy je wkładać. Ponieważ słabo z umiejscowieniem ich na czołgu (bardzo ciasno) czy po prostu olać temat i zostawić tak jak jest. BT na chwilę obecną prezentuje się tak: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 9 Grudnia 2022 Share Napisano 9 Grudnia 2022 (edytowane) Ładnie, te błotniki wklęsłe, 3 zdjęcie tanka od przodu, to wygląda jak kluza kotwiczna od statku Ale taki urok kacapa, i ludków by się przydało. By mieli gdzie zadkami siąść Edytowane 9 Grudnia 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 11 Grudnia 2022 Share Napisano 11 Grudnia 2022 Bardzo mi się podoba, ale lampy, to jak dla mnie, w tym czołgu są obowiązkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 4 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2023 W dniu 11.12.2022 o 21:13, Rack napisał: ale lampy, to jak dla mnie, w tym czołgu są obowiązkowe. Lampy wziąłem z zestawu Tamiya i tu znowu jest nieścisłość, ponieważ nie mieszczą się w lukę w błotniku No cóż znowu trzeba będzie improwizować :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 4 Stycznia 2023 Share Napisano 4 Stycznia 2023 (edytowane) W dniu 9.12.2022 o 14:20, zyziek napisał: Ostatni brakujący element to lampy, zastanawiam się czy je wkładać. Ponieważ słabo z umiejscowieniem ich na czołgu (bardzo ciasno) czy po prostu olać temat i zostawić tak jak jest. BT na chwilę obecną prezentuje się tak: Ładnie. To teraz słynny testing na palach Edytowane 4 Stycznia 2023 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 18 Lipca 2023 Autor Share Napisano 18 Lipca 2023 Sowiet jeszcze nie umarł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 18 Lipca 2023 Share Napisano 18 Lipca 2023 Teraz musisz wyrównać kolorystykę podłoża z tym, co na czołgu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 18 Lipca 2023 Autor Share Napisano 18 Lipca 2023 2 minuty temu, rhinoceros napisał: Work in progress 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi