cervantez Napisano 12 Stycznia 2022 Share Napisano 12 Stycznia 2022 (edytowane) Jestem bardziej obserwatorem i udzielam się rzadko, ale pare modeli skleiłem w 2021 i stąd wątek zbiorczy. Modele w kolejności chronologicznej. Ostatnia na fotkach Scuderia to już 2022. Hasegawa Lamborghini Miura Tamiya Renault Alpine A110 Tamiya Porsche 934 RSR Hasegawa BMW 2002Ti Fujimi Mercedes SLS AMG GT3 Edytowane 12 Stycznia 2022 przez cervantez 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervantez Napisano 12 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2022 (edytowane) Fujimi BMW Z4 GT3 Revell Mclaren 570s Revell Mercedes AMG GT Edytowane 12 Stycznia 2022 przez cervantez 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervantez Napisano 12 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2022 (edytowane) NUNU Audi R8 LMS Fujimi Ferrari F430 Scuderia Edytowane 12 Stycznia 2022 przez cervantez 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 12 Stycznia 2022 Share Napisano 12 Stycznia 2022 Świetne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilloW Napisano 12 Stycznia 2022 Share Napisano 12 Stycznia 2022 Ten Jagermeister prezentuje się genialnie . Reszta też piękna zresztą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOBI11 Napisano 12 Stycznia 2022 Share Napisano 12 Stycznia 2022 Ucodziennienie, ubrudzenie wygląda tak naturalnie i pięknie, że zazdrość mnie zżera, że potrafisz tak naturalnie to zrobić. Chętnie bym się przyuczył Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 12 Stycznia 2022 Share Napisano 12 Stycznia 2022 Bardzo ładna kolekcja. Co to za podstawki? Niektóre bardzo interesujące! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 13 Stycznia 2022 Share Napisano 13 Stycznia 2022 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervantez Napisano 13 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2022 11 godzin temu, Marcin M. napisał: Bardzo ładna kolekcja. Co to za podstawki? Niektóre bardzo interesujące! Zdjęcia/grafiki zmodyfikowane w photoshopie i później wydrukowane na papierze fotograficznym i przyklejone do XPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 14 Stycznia 2022 Share Napisano 14 Stycznia 2022 Gratuluję bo modele się fajnie prezentują, widać ogrom pracy i mnóstwo poświęconych godzin. Drobna uwaga to nie poszpachlowany wlot-wylot powietrza w przednim zderzaku F430 Scuderia. Nie rozumiem jedynie koncepcji Kolegi przy modelu Lamborghini Miura , którą też robiłem w zeszłym roku a najbardziej podoba mi się Mercedes AMG GT i tu moje pytanie czy czarny na kaście do decal czy szablon. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervantez Napisano 14 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2022 7 godzin temu, cayman napisał: Gratuluję bo modele się fajnie prezentują, widać ogrom pracy i mnóstwo poświęconych godzin. Drobna uwaga to nie poszpachlowany wlot-wylot powietrza w przednim zderzaku F430 Scuderia. Nie rozumiem jedynie koncepcji Kolegi przy modelu Lamborghini Miura , którą też robiłem w zeszłym roku a najbardziej podoba mi się Mercedes AMG GT i tu moje pytanie czy czarny na kaście do decal czy szablon. ? dzięki szczerze mówiąc przy Scuderii nawet nie zwróciłem uwagi, że ten element płynnie przechodzi w budę stąd brak szpachli, no ale już po ptokach Koncepcja Miury to wypadek z lakierem i próba ratowania sytuacji, bo rozumiem, że chodzi o czarne drzwi? - był to mój pierwszy model cywila i nawet nie wiedziałem, że zmywanie budy jak coś pójdzie nie tak to coś powszechnego (i w ogóle możliwego :) w tej gałęzi modelarstwa Czarny na Mercedesie to żmudne maskowanie według koncepcji własnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 14 Stycznia 2022 Share Napisano 14 Stycznia 2022 11 minut temu, cervantez napisał: Czarny na Mercedesie to żmudne maskowanie według koncepcji własnej Tak też myślałem ,Szacun za koncepcję i rozumiem , że decale drukowane A czerwony orange idealnie dobrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervantez Napisano 14 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2022 Godzinę temu, cayman napisał: Tak też myślałem ,Szacun za koncepcję i rozumiem , że decale drukowane A czerwony orange idealnie dobrany. Dzięki drukowane, a właściwie zlecone drukowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 Świetne prace! Gratulacje!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi