MayonesEXG7 Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego (edytowane) @produdi @meser262 Nada ten zestaw na dodanie blach z ausf G do ausd D. Zestaw z tamki ausf.g late. Edytowane 19 Lutego przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego 15 godzin temu, produdi napisał: Tank Hunter w Kłaninie kładzie zimmerit na bazie oryginalnego przepisu ... . Od jakiegoś czasu na swoich filmach wstawia taką informację - dodam że to filmy o historii - no lepiej późno niż wcale. 50 minut temu, MayonesEXG7 napisał: @meser262 Nada ten zestaw na dodanie blach z ausf G do ausd D ... . Być może jakieś detale da się "przeszczepić", ale ja bym jednak trzymał się dokładnie danej wersji. Producent blach wskazuje również do jakich firm użyć tego zestawu. Podaje wersję i firmę danego modelu. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 20 Lutego Autor Share Napisano 20 Lutego Wymalowałem podstawkę, poprawiłem parę detali w Panterze, przykurzyłem ją delikatnie olejami i to było już na tyle. Zostało dorobić paski przy broniach, okablowanie słuchawek załoganta zasiać parę kwiatków i do galerii. Tło robocze bo kartony zalało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 20 Lutego Share Napisano 20 Lutego Co to za drzewko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
produdi Napisano 21 Lutego Autor Share Napisano 21 Lutego 9 godzin temu, FAHR napisał: Co to za drzewko? Duży krzak to ammo małe to AK przemalowane po swojemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi