MayonesEXG7 Napisano 19 Lutego 2024 Napisano 19 Lutego 2024 (edytowane) @produdi @meser262 Nada ten zestaw na dodanie blach z ausf G do ausd D. Zestaw z tamki ausf.g late. Edytowane 19 Lutego 2024 przez MayonesEXG7 Cytuj
meser262 Napisano 19 Lutego 2024 Napisano 19 Lutego 2024 15 godzin temu, produdi napisał: Tank Hunter w Kłaninie kładzie zimmerit na bazie oryginalnego przepisu ... . Od jakiegoś czasu na swoich filmach wstawia taką informację - dodam że to filmy o historii - no lepiej późno niż wcale. 50 minut temu, MayonesEXG7 napisał: @meser262 Nada ten zestaw na dodanie blach z ausf G do ausd D ... . Być może jakieś detale da się "przeszczepić", ale ja bym jednak trzymał się dokładnie danej wersji. Producent blach wskazuje również do jakich firm użyć tego zestawu. Podaje wersję i firmę danego modelu. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj
produdi Napisano 20 Lutego 2024 Autor Napisano 20 Lutego 2024 Wymalowałem podstawkę, poprawiłem parę detali w Panterze, przykurzyłem ją delikatnie olejami i to było już na tyle. Zostało dorobić paski przy broniach, okablowanie słuchawek załoganta zasiać parę kwiatków i do galerii. Tło robocze bo kartony zalało Cytuj
produdi Napisano 21 Lutego 2024 Autor Napisano 21 Lutego 2024 9 godzin temu, FAHR napisał: Co to za drzewko? Duży krzak to ammo małe to AK przemalowane po swojemu. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi