Thalgonis Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 Czeski czołg na służbie u hitlerowców Bardzo udana konstrukcja, szczególnie podwozia, które później wykorzystywano do konstrukcji wielu innych pojazdów, przede wszystkim dział samobieżnych. PS. Te klamoty żywiczne to zestaw od Legend (LF1201) Stare Kino 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 (edytowane) Czyli u Ciebie w zestawie legend tez zielony worek przestrzelony , bo się zastanawiałem czy to zrobili dziury specjalnie czy to błąd formy itp Edytowane 29 Stycznia 2022 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 29 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2022 Miałem dokładnie te same odczucie co Ty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 Bardzo fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 (edytowane) Tak bez wężyków spoko tylko ta banka z samogonem nieprzymocowana. Poza tym jak to u ciebie model Edytowane 29 Stycznia 2022 przez Adamo722 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 Te dodatki robią robotę, ja nie mam chyba do nich cierpliwości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 29 Stycznia 2022 Share Napisano 29 Stycznia 2022 Bardzo ładna Czeszka. Kanka na mleko (samogon) świetna, podobnie jak drewniana i zielona metalowa skrzynka. Udany wyrób, gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi