winrich Napisano 18 Lutego 2022 Share Napisano 18 Lutego 2022 (edytowane) Jakiś czas temu wystrugałem taką dioramkę. Za tło posłużyło zdjęcie Bugu, stąd przypuszczenie, że historia mogła mieć miejsce niedaleko Broku. Figurki od First Legion Fantasy w skali 28 mm. Most ze styroduru. Edytowane 18 Lutego 2022 przez winrich 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Lutego 2022 Share Napisano 18 Lutego 2022 trzech na jednego to banda łysego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 Śliczne. Jeśli chodzi o kompozycję, to dałbym coś na dole scenki, bo trochę ubogo tam. Ale jest naprawdę bardzo ładnie i wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 Znam ten projekt, bardzo wesoły. Prawdopodobnie przedstawia nieporozumienie powstałe w kolejce do tamtejszej smażalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 19 Lutego 2022 Autor Share Napisano 19 Lutego 2022 @Marcin M.Dzięki. Zgadzam się z Tobą. Chodzi mi po głowie 2 wersja tej dioramki, bardziej dopracowanej w detalach 2 planu. @zarukMasz na myśli smażalnię ryb "RAK" w Broku? Jadłem tam świetne miętusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 Obecnie brocka smażalnia nazywa się Miętus. Ciekawe, czy można tam zjeść raki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 1 godzinę temu, winrich napisał: zarukMasz na myśli smażalnię ryb "RAK" w Broku? Jadłem tam świetne miętusy 30 minut temu, zaruk napisał: Obecnie brocka smażalnia nazywa się Miętus. Ciekawe, czy można tam zjeść raki? Nie gadajcie?!?!?!? Serio?!?!? No to mam punkt obowiązkowy w drodze na wakacje w lipcu nad Jezioro Serwy. Nie odpuszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 25 minut temu, myszaty napisał: No to mam punkt obowiązkowy w drodze na wakacje w lipcu nad Jezioro Serwy. Ja bym uważał na gobliny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 Damy radę, żona mówi do mnie: ogrze...coś w tym jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 19 Lutego 2022 Share Napisano 19 Lutego 2022 Ogrze... No no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi