sianko Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 (edytowane) Witam! Model z którym się ostatnio uporałem, to Sopwitch Triplane . Jak na na Revella to dosyć kiepski zestaw ( koszmarne wypraski mi się trafiły), ale za 16 złociszy wiele bym nie oczekiwał. Edytowane 21 Czerwca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 Widzę że wycisnąłeś z tego modelu ile się dało... Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 Bardzo ładny model, i pomyśleć że ktoś na tym latał, i to bez spadochronu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 Mam wypraski tego modelu z roku 1966 [!!!], bardzo fajnie pasują zresztą, ale Revell chiba trzaskał je bez odświeżania form do tej pory... A model i tak całkiem fajnie wyszedł. Jakich farb używałeś, zwłaszcza jesli chodzi o PC10, bo spód to chyba Light Tan ? Podoba mi się drewno, natomiast trochę dziwnie wyglądają naciągi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 21 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2008 Jakich farb używałeś, zwłaszcza jesli chodzi o PC10, bo spód to chyba Light Tan ? Podoba mi się drewno, natomiast trochę dziwnie wyglądają naciągi... Witam! Jeśli chodzi o PC10 to użyłem ModelMaster olive drab, natomiast spód to ModelMaster sand, co do naciagów to rzeczywiście mi nie wyszły ,jak i parę innych rzeczy w tym modelu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 30 Czerwca 2008 Share Napisano 30 Czerwca 2008 Czołem Komerade Znam ten model - niedawno znalazłem go w szafce z gratami.Przeleżał tam ładne 15 lat i właśnie go wywlokłem. Po obejrzeniu wyprasek (sic!) stwierdziłem, że nie da się z niego NICZEGO porządnego zrobić. Jak widać byłem w błędzie. Tobie się udało. Tym większe i głośniejsze brawa. ps.: zastanawiam się, jak wyglądałby w Twoim wykonaniu jakiś naprawdę porządny i w miarę nowy model, typu Eduarda lub Rodena, w którym nie trzeba połowy elementów zastępować innymi, dorabianymi samodzielnie ;) . Bardzo jestem tego ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 30 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2008 Dzięki Avi za opinię! Akurat mam na warsztacie Spada 13 Eduarda profipacka, no i niestety rozgrzebany poleży jeszcze trochę, nim znów nabiorę do niego cierpliwosci ( poleglem przy olinowaniu, no i geometria skrzydeł wyszła jakas ujemna). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi