Maciej R Napisano 20 Lutego 2022 Share Napisano 20 Lutego 2022 Cześć. W sumie nie wiem czy lepiej było wstawić galerię tutaj czy do dioram. Z reguły jestem biernym obserwatorem. Tym razem postanowiłem coś pokazać. Model to IBG wraz z blaszkami Part. Dodałem trochę pakunków black doga + parę wydruków 3D kupionych na allegro. Malowanie 1 Dywizji Kanadyjskiej. Nie jestem mistrzem fotografii. Mam nadzieję, że da się to oglądać. Na pewno najbardziej rzucają się w oczy paprochy z czarnej podstawki. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 20 Lutego 2022 Share Napisano 20 Lutego 2022 Biorąc pod uwagę jak mały jest to model, to widząc w opisie, że to skala 72, przyznam, że nie spodziewałem się za wiele po tej pracy. No i po wejściu tutaj bardzo się zaskoczyłem. Bardzo fajna praca, jestem zdecydowanie na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 20 Lutego 2022 Share Napisano 20 Lutego 2022 Ciekawa praca, fajnie zrobiony pojazd, pogięte błotniki, ślady po pociskach, i przykurzony w punkt, widać masę roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 20 Lutego 2022 Share Napisano 20 Lutego 2022 Kawał dobrej roboty! Dla malutkie detale (ale to bardziej moje czepialstwo) - beczka na lewej burcie przewróciła by się na pierwszym wyboju, lina holownicza raczej ułożyła by się na błotniku a nie wisiała nad nim (tak, wiem w przypadku modelu liny cierpią na nadmiar sztywności giętnej w stosunku do oryginału). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 20 Lutego 2022 Share Napisano 20 Lutego 2022 Fajny szkrabik! Podoba mi się zarówno wózek jak i cała scenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi