Order81 Napisano 17 Września 2008 Autor Share Napisano 17 Września 2008 Narazie prace zawieszone model czeka na to jak bede miał czas się nim zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Order81 Napisano 17 Października 2008 Autor Share Napisano 17 Października 2008 Jesli to ten sam model to naprawde wart jako pierwszy z zyciu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 Co do tych kół, to też mi tak wyszły, zdarłem i pomalowałem cienkim flamastrem wodobeszczelnym, takim co pisze się na płytach cd. Trochę się świeci, ale jak później kurzysz czy też tytłasz błotem, to spoko, świecenie znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Order81 Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 Po bardzo długiej przewie wróciłem do pantery, po nabyciu potrzebnych specyfików wykonałem wash oto efekt mej pracy dodam tylko ze to pierwszy raz w zyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Order81 Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 Po bardzo długiej przewie wróciłem do pantery, po nabyciu potrzebnych specyfików wykonałem wash oto efekt mej pracy dodam tylko ze to pierwszy raz w życiu.Bede robił jeszcze brudzenie suchymi pastelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Za mocny ten Wash, przesadziłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Strasznie się wszystko, błyszczy, wygląda jakby był zalany wodą Wash jest dobry, rzeczywiście trochę go dużo, można by go przytłumić czymś (kurzem, pyłem, błotem, otarciami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Order81 Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 Błyszczy sie bo jeszcze nie wyschło wszystko, robiłem zdięcia odrazu po zakonczeniu washu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Czy mi się wydaje, czy na jednym ze zdjęć widać że lina holownicza w środkowej części odstaje od kadłuba i wisi w powietrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Order81 Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 Coś w tym jest ale naszczeście to da sie poprawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Zetrzyj nadmiar i spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Masz zamiar go kurzyć? Jeśli tak to radziłbym zostawić tak jak jest. Jeżeli nie to możesz go troszkę zetrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Order81 Napisano 28 Lutego 2009 Autor Share Napisano 28 Lutego 2009 Chciałbym uzyskać efekt zaschnietego zwiru na kołach mysle ze pastelami go potraktuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Order81 Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 Nowe zdiecia z brudzenia, w smunie jestem zadowolony, brudzony suchymi pastelami rozrobionymi z wodą. Prosze o ocene. Mysle jeszcze o jakiejś podstawce moze coz zrobie z tego na czym teraz jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Hmm, Podlasie i Vikingowie ?? Płotek popraw, zbij go na szpilki, bo na najbardziej zabitej dechami wiosce takiego nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi