Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 month later...
  • Odpowiedzi 89
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Co do tych kół, to też mi tak wyszły, zdarłem i pomalowałem cienkim flamastrem wodobeszczelnym, takim co pisze się na płytach cd. Trochę się świeci, ale jak później kurzysz czy też tytłasz błotem, to spoko, świecenie znika.

• 4 months later...
Napisano

Po bardzo długiej przewie wróciłem do pantery, po nabyciu potrzebnych specyfików wykonałem wash oto efekt mej pracy dodam tylko ze to pierwszy raz w zyciu.

P1010051.JPG

P1010052.JPG

P1010053.JPG

P1010055.JPG

P1010056.JPG

Napisano
Po bardzo długiej przewie wróciłem do pantery, po nabyciu potrzebnych specyfików wykonałem wash oto efekt mej pracy dodam tylko ze to pierwszy raz w życiu.

Bede robił jeszcze brudzenie suchymi pastelami.

P1010051.JPG

P1010052.JPG

P1010053.JPG

P1010055.JPG

P1010056.JPG

Napisano

Strasznie się wszystko, błyszczy, wygląda jakby był zalany wodą

Wash jest dobry, rzeczywiście trochę go dużo, można by go przytłumić czymś (kurzem, pyłem, błotem, otarciami).

Napisano

Czy mi się wydaje, czy na jednym ze zdjęć widać że lina holownicza w środkowej części odstaje od kadłuba i wisi w powietrzu?

Napisano

Nowe zdiecia z brudzenia, w smunie jestem zadowolony, brudzony suchymi pastelami rozrobionymi z wodą.

Prosze o ocene.

Mysle jeszcze o jakiejś podstawce moze coz zrobie z tego na czym teraz jest.

P1010057.JPG

P1010058.JPG

P1010059.JPG

P1010056.JPG

Napisano

Hmm, Podlasie i Vikingowie ?? Płotek popraw, zbij go na szpilki, bo na najbardziej zabitej dechami wiosce takiego nie widziałem.