DamianosPL Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 Witam To co teraz sie dzieje na Świecie. Może zrobimy wspólnie wszyscy Projekt z modelami produkowanymi w Ukrainie nie ważnie jaka by była skala byle by chociaż troche pomóc Producentom z Ukrainy np. ICM, RODEN, UM, Dora Wings, AModel, ResKit, Wingsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 To żeś se mentora znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 26 Lutego 2022 Autor Share Napisano 26 Lutego 2022 7 minut temu, _OldMan_ napisał: To żeś se mentora znalazł. Już od jakiegos tygodnia albo wiecej miałem w planach kupno ICM ale były ważniejsze sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 Jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 Może miałbym coś niewielkiego na składzie z czym mógłbym się dołączyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 1 godzinę temu, DamianosPL napisał: Witam To co teraz sie dzieje na Świecie. Może zrobimy wspólnie wszyscy Projekt z modelami produkowanymi w Ukrainie nie ważnie jaka by była skala byle by chociaż troche pomóc Producentom z Ukrainy np. ICM, RODEN, UM, Dora Wings, AModel, ResKit, Wingsy. A ModelSvit gdzie jest ? Przecież to też jest firma ukraińska. To jedno a drugie popieram pomysł i bardzo mi się on podoba. Jednak proponuję by modele należące do sił powietrznych Ukrainy budować w malowaniach ukraińskich i innych państw niż Rosja i jej WWS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi