kowal76 Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 (edytowane) Pierwszy model w tym rolu skończony. Malowany farbkami Gunze. Trochę niedociągnięć jest niestety :(. Model budowany w projekcie "Sklejamy tanią Hasegawę" na tym forum :). Z dodatków wykorzystałem tabllicę 3D oraz żywiczny fotel. Edytowane 26 Lutego 2022 przez kowal76 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 Wygląda bardzo ładnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 Już bardzo mi się podobał w warsztacie, wyszedł naprawdę świetnie. Kawał dobrej roboty . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 26 Lutego 2022 Share Napisano 26 Lutego 2022 Świetny klasyk. Gratuluje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 3 Marca 2022 Share Napisano 3 Marca 2022 Mam trzy takie modele do sklejenia :). Twój wygląda bardzo dobrze :). Podoba mi się:). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 5 Marca 2022 Autor Share Napisano 5 Marca 2022 Dziękuję koledzy i cieszę się, że model się podoba :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 17 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2022 Wrzucam parę nowych fotek które dziś zrobiłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 17 Kwietnia 2022 Share Napisano 17 Kwietnia 2022 Zdjęcia w słońcu nie za bardzo wychodzą,model świetny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 17 Kwietnia 2022 Share Napisano 17 Kwietnia 2022 Model doskonały. Miód z maliną. Podoba mi się i chyba nie tylko mnie. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi