Robertas Napisano 24 Kwietnia 2022 Share Napisano 24 Kwietnia 2022 Najwieksza roznica w kabinie transportowej, to nowe siedzenia dla strzelców. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 24 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2022 To już chyba bardzo nowa maszyna z takimi siedziskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 24 Kwietnia 2022 Share Napisano 24 Kwietnia 2022 58 minut temu, Bikernytzu napisał: To już chyba bardzo nowa maszyna z takimi siedziskami Ten , wiadomo. i te dwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 25 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2022 Bardzo fajna masz bazę danych Robertas. Dużo mi te zdjęcia Pomagają w budowie. Tak czy owak będą dwa nieco różniące się pave'y. Jeśli posiadasz cokolwiek z zdjęć tej konkretnej maszyny (nr. Maszyny w postach wyżej) będzie to dużym uproszczeniem, poza tym co wy tam na pokładzie wozicie ze sobą? Masz takie fotki? Z chęcią trochę gratów tam wrzucę . Wiem, że zależy to od danej misji /lotu ale taki podstawowy szpej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 25 Kwietnia 2022 Share Napisano 25 Kwietnia 2022 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 25 Kwietnia 2022 Share Napisano 25 Kwietnia 2022 Robertas, masz gest. I pewnie cały browar od zainteresowanych za te (i inne) zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 25 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2022 Silikon wysechł więc pierwsze odlewy poszły 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 30 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2022 (edytowane) Kozystajac z wolnego czasu i części gotowych, żywicznych szybka budowa kokpitu. Edytowane 18 Lipca 2022 przez Bikernytzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 30 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2022 No i prawie gotowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 1 Maja 2022 Autor Share Napisano 1 Maja 2022 (edytowane) Mały update: Sufit Podłoga: Delikatny brudzing : Oraz Wszystkie 3 elementy razem Zostaje dorzucić wszystkie drobiazgi jak torby, siedziska, dodatkowy zbiornik paliwa i kilka innych drobiazgów wyposażenia. ROBERTAS, wielkie dzięki za zdjęcia , sporo dzięki nim doszło zmian. Z fotelami jakie pokazałeś będzie kolejna wersja ta kontrowersyjna Edytowane 1 Maja 2022 przez Bikernytzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 1 Maja 2022 Share Napisano 1 Maja 2022 Na nowszych światła nawigacyjne przenieśli na dach. Starsza varianta. Nowsza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 1 Maja 2022 Autor Share Napisano 1 Maja 2022 Takie też zrobimy jak na tych zdjęciach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 2 Maja 2022 Share Napisano 2 Maja 2022 To dami jeszcze trochę pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 2 Maja 2022 Autor Share Napisano 2 Maja 2022 (edytowane) Ten efekt kameleona na szybie to.... Temat bardzo delikatny, tu próby na złomie na zdjęciach poniżej ale bardzo łatwo przesadzić więc.... Odpuściłem zupełnie uzyskanie tego efektu. .... Ale pozostałe detale muszą być jak już pokazałeś Edytowane 2 Maja 2022 przez Bikernytzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 2 Maja 2022 Share Napisano 2 Maja 2022 Mialem na misly, ze okienko na drzwiach takie małe, okrągłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 2 Maja 2022 Autor Share Napisano 2 Maja 2022 Widziałem. Na innych zdjęciach nie zwróciłem uwagi wcześniej ale jak podesłałeś to dopiero mi się rzuciło w oczy i.... Takie postaram się zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 3 Maja 2022 Autor Share Napisano 3 Maja 2022 (edytowane) Kilka drobiazgów a mianowicie torby. Kozystajac z poprzednio wykonanych form odlalem dwa komplety z żywicy. Po odcięciu malowanie białe podkladem, następnie czerwone krzyże dla apteczek i maskowanie kwadratami, położone trzy odcienie khaki ammo miga i ciemna zielenią. Cienkie warstwy żeby nieco się przenikały. Po doschnieciu maski out i oto cztery mikro torby medyczne : Jedna zamalowałem i wg zdjęć Robertas'a wrzuciłem za panel kokpitu Pozostałe wykorzystałem jako kieszenie foteli załogi : Edytowane 3 Maja 2022 przez Bikernytzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 3 Maja 2022 Autor Share Napisano 3 Maja 2022 (edytowane) Troche poprawek studiując zdjęcia z tego wątku : To będzie chyba na tyle jeśli chodzi o kokpit Edytowane 3 Maja 2022 przez Bikernytzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 7 Maja 2022 Share Napisano 7 Maja 2022 Ogonek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 7 Maja 2022 Share Napisano 7 Maja 2022 Nosek. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 21 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2022 (edytowane) Powrót do tematu po dłuższej nie obecności, jak zwykle drobiazgi które zgubią sie gdzieś we wnętrzu: Robertas postawił wysoko poprzeczkę teraz trzeba trzymać poziom co oczywiście przełoży się na czas Edytowane 21 Sierpnia 2022 przez Bikernytzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 28 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2022 (edytowane) Kilka detali i ku koncowi...zostały fotele i zamykamy kadłub! Edytowane 28 Sierpnia 2022 przez Bikernytzu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Sierpnia 2022 Share Napisano 28 Sierpnia 2022 Bardzo ładnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brachu1984 Napisano 11 Września 2022 Share Napisano 11 Września 2022 W dniu 3.03.2022 o 22:21, Bikernytzu napisał: Dziś też przyszły kalki więc przez weekend trochę nadrobię zaległości i podgonię pracę Mam pytanko . Gdzie zamawiasz kalki do modeli gdyż za niedługo zaczynam nowy projekt F2000 Eurofighter Typhoon Revell 1:48 "Baron Spirit" model niestety ma tylko to jedno malowanie a kalki są wielkie i boje się ze coś pójdzie nie tak . No chyba że znacie sposoby na w miarę bezpieczne kładzenie tak dużych kalek ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 11 Września 2022 Autor Share Napisano 11 Września 2022 11 godzin temu, Brachu1984 napisał: Mam pytanko . Gdzie zamawiasz kalki do modeli gdyż za niedługo zaczynam nowy projekt F2000 Eurofighter Typhoon Revell 1:48 "Baron Spirit" model niestety ma tylko to jedno malowanie a kalki są wielkie i boje się ze coś pójdzie nie tak . No chyba że znacie sposoby na w miarę bezpieczne kładzenie tak dużych kalek ? Pozdrawiam Te akurat są z Werner wings ze Stanów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi