Adamsky Napisano 30 Marca 2022 Share Napisano 30 Marca 2022 W dniu 26.03.2022 o 12:15, Mitrandir napisał: Ta... i kisili by wszyscy kanie po szafkach, a zrobić jak zwykle nie ma komu tak jak z 72ką... Niby jest, ale poza marudzeniem nikt nie robi, a przecież taka ładna i policyjna i SG, tylko kleić... tylko Nikt nie kisi Grzesiu 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 30 Marca 2022 Share Napisano 30 Marca 2022 Piękny ten kiszony ... ogórek? Tylko czemu granatowy a nie zielony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 16 Października Share Napisano 16 Października Czy może ktoś ma na sprzedaż te ramki do kanii w 1/48 lub wie gdzie je kupić? Trochę się napalilem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 16 Października Share Napisano 16 Października 19 minut temu, bart207skw napisał: Czy może ktoś ma na sprzedaż te ramki do kanii w 1/48 lub wie gdzie je kupić? Trochę się napalilem... Napisano o nich w pierwszym poście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander z Zalasu Napisano 21 Października Share Napisano 21 Października Warsztat został porzucony, zawieszony? Czy model może został ukończony? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 24 Października Autor Share Napisano 24 Października W dniu 21.10.2024 o 11:06, Aleksander z Zalasu napisał: Warsztat został porzucony, zawieszony? Czy model może został ukończony? Cześć Warsztat z pewnością nie został porzucony, zmuszony byłem zawiesić chwilowo pracę nad modelami. Warunki lokalowe chwilowo bardzo utrudniają mi pracę na poziomie jaki sobie założyłem. A że równolegle powstają jeszcze Sokoły potezebuję warsztatu w którym będę mógł opanować ten cały bałagan. Prace trwają... mam nadzieję że już w krótce będę mógł zacząć urządzać się w miejscu które nie będzie mnie ograniczało Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi