Gulumik Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 (edytowane) Witam no i mam takiego dziwoląga skończonego: Edytowane 23 Czerwca 2008 przez Gość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Ładnie, ładnie. A jak sklejalność tego wynalazku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 23 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2008 bardzo dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Przezacny, gnomiastej urody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 23 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2008 Przezacny, gnomiastej urody. nic dodać nic ująć- gnom ogrowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Podoba mi się, ładny. Szczególnie obicia i kurz w zakamarkach. Odnośnie obić - robione miejscami "metodą gąbeczkową"? Jakimi kolorami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 23 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2008 Podoba mi się, ładny. Szczególnie obicia i kurz w zakamarkach. Odnośnie obić - robione miejscami "metodą gąbeczkową"? Jakimi kolorami? a niechciało mi się pędzlowaać wiec gąbką a kolory cóż różne, czarny brązowy, szary metalik..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Ale dziwoląg... Kadłub z Trójki... Kola jezdne z Czwórki... Wieża to już nie wiem... Fajna kompozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Ale ładnie obrudzony. I obity. Buła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kabanos Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Ładny...Bardzo ładny:) Ale ja bym bardziej powiedział że Krasnolud... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bnk_one Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Ale dziwoląg... Kadłub z Trójki... Kola jezdne z Czwórki... Wieża to już nie wiem... Fajna kompozycja No nie do końca... "Konstrukcja wózków była zbliżona do zastosowanych w PzKpfw IV, ale koła miały większą średnicę. Dodatkowo z każdej strony kadłuba znajdowało się koło napędowe (z tyłu), napinające (z przodu) i trzy rolki podtrzymujące gąsienicę." model był wzorowany na jednym z 8 prototypów, miałyby być to działa samobieżne, jednak miały kilka wad które zadecydowały o tym że nie zostały wprowadzone, żaden nie przetrwał wojny, bojowo użyto je w ZSRR. źródło: Wikipedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 24 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2008 "Konstrukcja wózków była zbliżona do zastosowanych w PzKpfw IV, ale koła miały większą średnicę. może i były większe ale trumpek dał z PZ IV - tylko ciekawe po co opracowywać nieco większe koła i takiej samej konstrukcji jak są gotowe od seryjnej produkcji ale ale kto tam zrozumie niemców.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Piękny i niespotykany model. W dodatku wykonanie ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 To mi się podoba. Zrobić wspaniały model pokracznego i paskudnego pojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 widzałęm life...i po raz kolejny graTuluję... kaweł profesjonalnej roboty JAREK.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi