Gulumik Napisano 23 Czerwca 2008 Napisano 23 Czerwca 2008 (edytowane) Witam no i mam takiego dziwoląga skończonego: Edytowane 23 Czerwca 2008 przez Gość 1 Cytuj
Thomson9 Napisano 23 Czerwca 2008 Napisano 23 Czerwca 2008 Ładnie, ładnie. A jak sklejalność tego wynalazku? Cytuj
Gulumik Napisano 23 Czerwca 2008 Autor Napisano 23 Czerwca 2008 Przezacny, gnomiastej urody. nic dodać nic ująć- gnom ogrowy.... Cytuj
reggy Napisano 23 Czerwca 2008 Napisano 23 Czerwca 2008 Podoba mi się, ładny. Szczególnie obicia i kurz w zakamarkach. Odnośnie obić - robione miejscami "metodą gąbeczkową"? Jakimi kolorami? Cytuj
Gulumik Napisano 23 Czerwca 2008 Autor Napisano 23 Czerwca 2008 Podoba mi się, ładny. Szczególnie obicia i kurz w zakamarkach. Odnośnie obić - robione miejscami "metodą gąbeczkową"? Jakimi kolorami? a niechciało mi się pędzlowaać wiec gąbką a kolory cóż różne, czarny brązowy, szary metalik..... Cytuj
kamil zoszak Napisano 23 Czerwca 2008 Napisano 23 Czerwca 2008 Ale dziwoląg... Kadłub z Trójki... Kola jezdne z Czwórki... Wieża to już nie wiem... Fajna kompozycja Cytuj
Kabanos Napisano 24 Czerwca 2008 Napisano 24 Czerwca 2008 Ładny...Bardzo ładny:) Ale ja bym bardziej powiedział że Krasnolud... Cytuj
bnk_one Napisano 24 Czerwca 2008 Napisano 24 Czerwca 2008 Ale dziwoląg... Kadłub z Trójki... Kola jezdne z Czwórki... Wieża to już nie wiem... Fajna kompozycja No nie do końca... "Konstrukcja wózków była zbliżona do zastosowanych w PzKpfw IV, ale koła miały większą średnicę. Dodatkowo z każdej strony kadłuba znajdowało się koło napędowe (z tyłu), napinające (z przodu) i trzy rolki podtrzymujące gąsienicę." model był wzorowany na jednym z 8 prototypów, miałyby być to działa samobieżne, jednak miały kilka wad które zadecydowały o tym że nie zostały wprowadzone, żaden nie przetrwał wojny, bojowo użyto je w ZSRR. źródło: Wikipedia Cytuj
Gulumik Napisano 24 Czerwca 2008 Autor Napisano 24 Czerwca 2008 "Konstrukcja wózków była zbliżona do zastosowanych w PzKpfw IV, ale koła miały większą średnicę. może i były większe ale trumpek dał z PZ IV - tylko ciekawe po co opracowywać nieco większe koła i takiej samej konstrukcji jak są gotowe od seryjnej produkcji ale ale kto tam zrozumie niemców.... Cytuj
JŚ Napisano 24 Czerwca 2008 Napisano 24 Czerwca 2008 Piękny i niespotykany model. W dodatku wykonanie ciekawe. Cytuj
PiterATS Napisano 24 Czerwca 2008 Napisano 24 Czerwca 2008 To mi się podoba. Zrobić wspaniały model pokracznego i paskudnego pojazdu Cytuj
figfan Napisano 1 Lipca 2008 Napisano 1 Lipca 2008 widzałęm life...i po raz kolejny graTuluję... kaweł profesjonalnej roboty JAREK.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi