Bartosz Ciesielski Napisano 21 Marca 2022 Share Napisano 21 Marca 2022 (edytowane) Jest to model który skończyłem jako ostatni w 2021 roku . Baza to model od Bilka czyli przepak Italieri. Do modelu dołożyłem blaszki Eduarda, koła z żywicy Def models jakieś elementy jak nosze zrobione od podstaw, zawiasy żeby się drzwi otwierały , do kompletu 2 sanitariuszy w takcie przerwy kiedyś model dostanie podstawkę. Ps otwory nad wycieraczkami zostały usunięte są tylko na zdjęciach Edytowane 21 Marca 2022 przez Bartosz Ciesielski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 23 Marca 2022 Share Napisano 23 Marca 2022 Czołem! Świetny model! Manekiny też mi się podobają. Mariusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 23 Marca 2022 Share Napisano 23 Marca 2022 Jak na tak stary zestaw, to wyszło naprawdę bardzo dobrze. Podoba się! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 4 Kwietnia 2022 Share Napisano 4 Kwietnia 2022 Świetny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi