Bartosz Ciesielski Posted March 21, 2022 Share Posted March 21, 2022 (edited) Jest to model który skończyłem jako ostatni w 2021 roku . Baza to model od Bilka czyli przepak Italieri. Do modelu dołożyłem blaszki Eduarda, koła z żywicy Def models jakieś elementy jak nosze zrobione od podstaw, zawiasy żeby się drzwi otwierały , do kompletu 2 sanitariuszy w takcie przerwy kiedyś model dostanie podstawkę. Ps otwory nad wycieraczkami zostały usunięte są tylko na zdjęciach Edited March 21, 2022 by Bartosz Ciesielski 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioba Posted March 23, 2022 Share Posted March 23, 2022 Czołem! Świetny model! Manekiny też mi się podobają. Mariusz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted March 23, 2022 Share Posted March 23, 2022 Jak na tak stary zestaw, to wyszło naprawdę bardzo dobrze. Podoba się! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu83 Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 Świetny 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts