Kasia Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Witam!! Właśnie rozpoczynam budowę nowego modelu jakim jest Peterbilt 377 A/E firmy Italeri w skali 1/24. Do mojej krótkiej wypowiedzi na temat modelu dołączam zdjęcia pudła oraz jego zawartości i oczywiście kilka fotek z rozpoczęcia budowy. A to początek budowy: sklejona rama, silnik i inne graty pomalowany podkład, złożone koła. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Mam ten sam model w magazynku wiec chętnie będę zagladał do Twojego tematu, a tymczasem życzę powodzonka w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Kolejna przedstawicielka płci pieknej w naszym gronie Witam serdecznie Narazie wszystko wygląda fajnie, ale postaraj się robic bardziej szczegółowe zdjęcia (zbliżenia), bo na takich ogólnych robionych z daleka mało co widać. Czekam na dalszy postęp prac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Witam koleżankę!! Mam takiego Peta ale z Revella i powiem że to jest praktycznie to samo tylko w pudełku innej firmy. Różni się tylko tym że mój nie ma owiewki na dachu. Ogólnie to model bardzo przyjemnie mi się sklejało i jeśli by koleżanka chciała mogę pokazać foty mojego cuda Pozdrawiam i powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Witaj Kasiu, też mam tego Petka, sklejałem go już dosyć dawno, ale będę się przyglądać twojej budowie, jak Ci idzie. Służę wszelkimi poradami w tej dziedzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Ja również witam i chętnie będę Cię "podglądał" bo bardzo mnie interesuje wykonanie modeli cywilnych przez kobitki.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 To ja też zasiadam w gronie widzów. Zamówił ktoś pop-corn? ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Pop corn mają przynieść jutro, bo skończył się w hurtowni Zasiadam w ostatnim rzędzie i będę obserwował relację, bo nigdy nie wiadomo co się sklei w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Witam Cię Kasiu ;) , zasiadam koło Miqsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Zasiadam razem z wami, lecz w przeciwienstwie do was pop corn juz mam :P:P P.S. Mam taki model lecz nie calkim udany bo z papieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Kruger będziemy rzucać popcornem w przednie rzędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 Kruger będziemy rzucać popcornem w przednie rzędy No a jak , chłopaki z przednich rzędów trzymajcie sie xD . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 To ja się gdzieś przesiadam, bo jak zwykle jestem w krzyżowym ogniu - czyli w środkowym rzędzie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banshee777 Napisano 24 Czerwca 2008 Share Napisano 24 Czerwca 2008 To ja poproszę miejsce w budce suflera. Wszelkie odpowiednie malowania odpowiadające oryginałowi, zdjęcia, rady itp. - wal śmiało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 26 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2008 Witam!! To ja życze kolegom smacznego pop-cornu i przedstawiam kolejną część mojej relacji. Pomalowałam ramę na szaro, silnik na żółto i kilka innych części widocznych na zdjęciach. Ogólnie to model bardzo przyjemnie mi się sklejało i jeśli by koleżanka chciała mogę pokazać foty mojego cuda To ja poroszę o kilka fotek. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 Witam ponownie!! Mam fotki dla Ciebie... A tu silnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 27 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2008 Cześć! Dzięki za zdjęcia, fajny Petko podoba mi się, świetnie Ci wyszedł. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 27 Czerwca 2008 Super Moderator Share Napisano 27 Czerwca 2008 Cześć Kasia. Będę śledził twoją relację, z ogromną ciekawością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 28 Czerwca 2008 Share Napisano 28 Czerwca 2008 No jak narazie ładnie wszystko pomalowane Powodzonka w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 1 Lipca 2008 Autor Share Napisano 1 Lipca 2008 Witam ponownie! Kolejny etap budowy mojej ciężarówki. Skleiłam ramę i silnik pomalowałam kilka części do silnika itp. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Super Ci idzie budowa petka... xD Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 No no no koleżanko...jestem pod wrażeniem czystości wykonania i dobrego malowania Czekam na więcej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Kasiu który to Twój model bo widzę, że bardzo dobrze radzisz sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Ten niebieski to mój Mistrzu... Tak tylko pokazałem... Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Lipca 2008 Share Napisano 1 Lipca 2008 Ten niebieski to mój Mistrzu...Tak tylko pokazałem... Wiem, Twój model też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi