OLO Napisano 25 Kwietnia 2022 Share Napisano 25 Kwietnia 2022 A gdzie zdjęcia gotowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 25 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2022 Nie wiem czy beda. Szczerze mowiac odechcialo mi sie prowadzic tu warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 25 Kwietnia 2022 Share Napisano 25 Kwietnia 2022 Warsztat warsztatem, ale galeria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 25 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 25 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2022 Takie jeszcze ostatnie z warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 25 Kwietnia 2022 Share Napisano 25 Kwietnia 2022 Czym robiłeś asfalt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SympatycznyJanek Napisano 25 Kwietnia 2022 Share Napisano 25 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, jonathan napisał: Fajna praca, tylko to drzewo. Ten mech, cokolwiek co ma udawać liście i gałęzie wygląda odrażająco. Ja bym poprawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 25 Kwietnia 2022 Share Napisano 25 Kwietnia 2022 Może się czepiam, ale co to za maniera cytowania całego posta, w dodatku z zawartością czterech zdjęć. Obciążanie serwera i scroll down przez pol ściany, żeby jedno zdanie przeczytać. @SympatycznyJanek- myślisz, ze gdybys to zdanie napisał, to nikt by nie wiedział, o co chodzi? Do Autora- chętnie model obejrzę w galerii, bo w 1:72 fajnie wyglada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 25 Kwietnia 2022 Share Napisano 25 Kwietnia 2022 Także chętnie bym go zobaczył w galerii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 26 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2022 To przed galeria jeszcze kilka fotek z warsztatu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 26 Kwietnia 2022 Share Napisano 26 Kwietnia 2022 Strasznie kontrastowe te przetłoczenia na zbiornikach paliwa z resztą powierzchni, jeśli się da to jeszcze poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 26 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2022 35 minut temu, Lipstein napisał: Strasznie kontrastowe te przetłoczenia na zbiornikach paliwa z resztą powierzchni, jeśli się da to jeszcze poprawić. To przed galeria jeszcze kilka fotek z warsztatu Tak tylko przypomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SympatycznyJanek Napisano 5 Maja 2022 Share Napisano 5 Maja 2022 W dniu 25.04.2022 o 22:41, makinen napisał: Może się czepiam, ale co to za maniera cytowania całego posta, w dodatku z zawartością czterech zdjęć. Obciążanie serwera i scroll down przez pol ściany, żeby jedno zdanie przeczytać. @SympatycznyJanek- myślisz, ze gdybys to zdanie napisał, to nikt by nie wiedział, o co chodzi? Do Autora- chętnie model obejrzę w galerii, bo w 1:72 fajnie wyglada. Na forum jestem dość rzadko, więc nie znam tutejszych manier . Jeżeli cytowanie całego postu jest tutaj uznawane za jakieś naruszenie to przepraszam, nie wiedziałem. Pozdrawiam Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 5 Maja 2022 Autor Share Napisano 5 Maja 2022 (edytowane) 51 minut temu, SympatycznyJanek napisał: Na forum jestem dość rzadko, więc nie znam tutejszych manier . Jeżeli cytowanie całego postu jest tutaj uznawane za jakieś naruszenie to przepraszam, nie wiedziałem. Pozdrawiam Janek Ależ można! Nawet trzeba. Tylko lepiej jak się zostawi fragment cytowanego tekstu do którego się odnosimy. No i fajnie wywalić wszystkie niepotrzebne fotki, by nie przewijać nie wiadomo ile tylko po to by przeczytać jedno zdanie Edytowane 5 Maja 2022 przez jonathan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 5 Maja 2022 Share Napisano 5 Maja 2022 W dniu 25.04.2022 o 19:13, jonathan napisał: Nie wiem czy beda. Szczerze mowiac odechcialo mi sie prowadzic tu warsztat. No co Ty, nie pękaj normalnie wrzucaj postępy, ciekawie działasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 5 Maja 2022 Autor Share Napisano 5 Maja 2022 11 minut temu, Evildead napisał: No co Ty, nie pękaj normalnie wrzucaj postępy, ciekawie działasz Ale model juz na wystawie byl. Nawet cos ugral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 5 Maja 2022 Share Napisano 5 Maja 2022 2 minuty temu, jonathan napisał: Ale model juz na wystawie byl. Nawet cos ugral No to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 5 Maja 2022 Autor Share Napisano 5 Maja 2022 10 minut temu, Evildead napisał: No to super Dziękuję Teraz to ewentualnie jakaś galeria. Ale mi zawsze jakoś ciężko się zebrać żeby rozkładać sprzęt foto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi