adamkijak Napisano 25 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2022 Tak se siedzę w domu z Covidem wiec co nieco pomalowałem: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 25 Czerwca 2022 Share Napisano 25 Czerwca 2022 No, z jakim Covidem.... przecież "mądrzy" ogłosili, że go nie ma! Oczywiście to niewinny żarcik- sam kiedyś przechodziłem- nic dobrego. A co do modelu- zacny! No i przećwiczyłeś przy nim różne techniki Gratuluję, Adamie, cierpliwości! Efekty same przychodzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 27 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2022 W dniu 25.06.2022 o 22:37, bulik58 napisał: Super wyglada w tym mieszanym kamuflazu , ciekaw jest wygladu ostatecznmego. Co do Covidu : zycze szybkiego powroltu do zdrowia. Wlasnie, gdzie sa Ci experci z FB , i innych podobnych stron majacych 100% informacje iz takiego czegos nie ma i nie bylo? Ostatnio sie taki jeden Doktor pojawił co twierdzi ze broń nuklearna to ściema itd i ze jak wierzymy to jesteśmy putinowcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 27 Czerwca 2022 Share Napisano 27 Czerwca 2022 zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 2 Lipca 2022 Autor Share Napisano 2 Lipca 2022 22 godziny temu, bulik58 napisał: I jak ze zdrowiem, odeslales Covida w zapomnienie ? Niby tak, test mam już negatywny ale nadal trochę słabo się czuje. Jeszcze pare dni i będzie spoko, dzięki za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 7 Lipca 2022 Autor Share Napisano 7 Lipca 2022 W dniu 3.07.2022 o 13:20, bulik58 napisał: Gdy juz powrocisz do sil prosilbym cie o pomoc w temacie oswietlenia naczepy ChMZAP -5247G , udalo mi sie znalezsc kilkanascie dobrych zdjec lecz jak na zlosc brakuje w nich tych lamp. Czy w miejscu zaznaczonym kolem na 1 fotce byly montowane obrysowki podobne do tych z fotki 2? Jak wygladalo tylne oswietlenie ? Hej, szczerze to Ruski sprzęt to dla mnie zupełnie obcy temat, ale coś tam wyszperalem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 7 Lipca 2022 Autor Share Napisano 7 Lipca 2022 20 minut temu, bulik58 napisał: Hej, za odzew , takiej fotki potrzebowalem. A ty juz na nogach , zdolny do modelowania? Zdolny, zgubiłem kalki i czekam aż Italeri podeśle zamówione wiec projekt jak na razie czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 7 Lipca 2022 Autor Share Napisano 7 Lipca 2022 35 minut temu, bulik58 napisał: Moze czas zaczac cos nowego, np M984A2 Wrecker , fajna maszyna. Gdzies mam fotke jak z sholowal Rosomaka w Afganie. Kiedyś na pewno złoże, jak na razie staram się robić jeden na raz, no i na wakacje zaraz jadę wiec kasę odkładam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi