Focus Napisano 8 Kwietnia 2022 Share Napisano 8 Kwietnia 2022 (edytowane) Edytowane 8 Kwietnia 2022 przez Focus 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 8 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2022 (edytowane) Był odmiana wczesna (Early) Revell i teraz też będzie Early i jeszcze malowanie SEA. Fajnie fajnie na statecznikach poziomych nie ma wzmocnień charakterystycznych dla późniejszej produkcji, nie będzie trzeba ich usuwać jak w modelu firmy Revell. Interesuje porównanie Formy firmy Revell są z 1999 a Fine Molds z 2020 Ca. 20 lat i trochę się zmieniło w projektowaniu form i rozwiązaniach przyjętych przy opracowywaniu modeli prawie tego samego obiektu. Fajne jest jeszcze to że zanim wpadł mi w ręce model Fine Molds zrobiłem starszy Revell'a. Pozdrawiam Focus Edytowane 8 Kwietnia 2022 przez Focus 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 8 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2022 Taki przdasiek ze względu na belki podwieszenia rakiety rozmaite jak ktoś ma więcej Phantomów to się przyda. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 11 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2022 (edytowane) Po prostu odjazd polecam każdemu spróbować po mister crafcie to jest coś niemożliwego. Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez Focus 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 12 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2022 (edytowane) Wnękę podwozia przedniego przykleiłem do spodu kadłuba. Producent modelu w instrukcji zaleca połączenie z dnem kokpitu. Zastosowałem inne rozwiązanie myślę że lepsze. Edytowane 12 Kwietnia 2022 przez Focus 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 No i robi mi kolega coraz większego smaka na Phantoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 Finemolds to jakiś kosmos. Po złożeniu jednego, kupiłem jeszcze dwa Phantomy od nich. I Tomcata jeszcze mam jedyne co bym się przyczepił to kalkomanie. Trochę za gruby film moim zdaniem. A no i pomijam część merytoryczna, bo się nie znam. Będę obserwował warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 Zasiadam i z niecierpliwością będę obserwował. Sam mam tego Phantoma i uważam że to najlepszy model F-4 w 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 13 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2022 (edytowane) Lubię ten stan przed robotą jeszcze coś się sklei i dzień jest już dobrze zaczęty. Edytowane 13 Kwietnia 2022 przez Focus 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 18 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2022 (edytowane) Wewnętrzną powierzchnię statecznika pionowego ze szlifowałem powierzchniowo aby nie wystawała poza obrys statecznika po złożeniu obu połówek. Bardzo lubię takie przemyślane rozwiązania konstrukcyjne w budowie modelu. Edytowane 18 Kwietnia 2022 przez Focus 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 18 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2022 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 23 Kwietnia 2022 Share Napisano 23 Kwietnia 2022 No, nie ma rady, lecę do sklepu po Phantoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 26 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2022 2x 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 26 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi