Xmen Napisano 11 Kwietnia 2022 Share Napisano 11 Kwietnia 2022 Tak jak w tytule.Model firmy A-Model dodatki Yahu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 11 Kwietnia 2022 Share Napisano 11 Kwietnia 2022 (edytowane) jestes pewien tego, co robisz? ( masz zamiar robic? ) IPMS/USA Kit Review: Amodel 1/72 IAR-80 (ipmsusa.org) Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez BRAVO112 dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 Kwietnia 2022 Share Napisano 11 Kwietnia 2022 No jak nic, konkursik po sąsiedzku Słonecznik przecudnej urody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2022 (edytowane) 12 minut temu, BRAVO112 napisał: jestes pewien tego, co robisz? ( masz zamiar robic? ) IPMS/USA Kit Review: Amodel 1/72 IAR-80 (ipmsusa.org) Oczywiście.Jako frajdolarz pierwszej klasy i modelarz gorszego sortu pewnymi rzeczami się nie przejmuję.To drugie podejście jest. Jeszcze malowany Humbrolami. Nie spodziewać się jakiejś błyskawicznej relacji z budowy bo trzy modele na raz robię i trochę czasu zejdzie. Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 Kwietnia 2022 Share Napisano 11 Kwietnia 2022 Patrząc na powyższą miniaturę to jestem skłonny powiedzieć, że "sukces gwarantowany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2022 (edytowane) 3 minuty temu, abtb napisał: Patrząc na powyższą miniaturę to jestem skłonny powiedzieć, że "sukces gwarantowany" Bo da się to złożyć.Minimalnie warsztat się poprawił to i może efekt będzie lepszy.Zresztą nic lepszego ni ma niestety. Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 11 Kwietnia 2022 Share Napisano 11 Kwietnia 2022 2 godziny temu, Xmen napisał: Zresztą nic lepszego ni ma niestety. jest jeszcze MPM ( chyba nawet w szafie ) i Park Model (? ) ale ze wszystkiego da sie cos tam zrobic noz w zeby i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 11 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2022 Tylko że MPM dawno nie dostępny a Park Model to to samo jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 11 Kwietnia 2022 Share Napisano 11 Kwietnia 2022 Patrzam i ja, a po sąsiedzku tez wystartuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 11 Kwietnia 2022 Share Napisano 11 Kwietnia 2022 Jezdem, paczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2022 Zapraszam.Jednak uprzedzał że dużo popcornu i będziecie potrzebować bo pierwsze ciachy pod koniec maja. Najpierw muszę skończyć dwa rozpoczęte modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 jak bede jechal do Wroclawia, to zajrze do Rawicza i sprawdze stan prac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2022 Na razie to nie ma co sprawdzać. Teraz robię MS-406 z Azura w międzyczasie z doskoku C-714 z RS a dopiero następny będzie IAR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 wiem, wiem. Masz nieposprzatane tego 406 tez pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 Atmosferę podgrzana a warsztat zamknięty. Do rozruchów może dojść. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2022 9 minut temu, BRAVO112 napisał: Masz nieposprzatane To też. 10 minut temu, BRAVO112 napisał: tego 406 tez pokaz Nie da rady.Generalnie nie prowadzę wątków warsztatowych.IAR ma tylko dlatego że biorę udział w konkursie u sunsiadów. 6 minut temu, Endrju napisał: Atmosferę podgrzana a warsztat zamknięty. Do rozruchów może dojść. Panie Andrzeju te trzy tygodnie chyba wytrzymacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Xmen napisał: Andrzeju te trzy tygodnie chyba wytrzymacie? Ja tak. Za innych nie ręczę. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2022 4 minuty temu, Endrju napisał: Ja tak No i gitara. 4 minuty temu, Endrju napisał: Za innych nie ręczę Biorę ich na siebie.Żywcem mnie nie wezmą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 Ja poczekam. A może w międzyczasie wena mnie najdzie, bo mnie opuściła i nie mogę patrzeć na mojego rozgrzebańca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Baas ArK napisał: Ja poczekam. A może w międzyczasie wena mnie najdzie, bo mnie opuściła i nie mogę patrzeć na mojego rozgrzebańca. Jak się chciało z MC rzeźbić to nie narzekaj.Trzeba było wziąć AZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 12 Kwietnia 2022 Share Napisano 12 Kwietnia 2022 I tak się stanie! MC trafił do mnie przypadkiem, a darem wzgardzić grzech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2022 Kalki masz.Z modelem AZ też jest trochę zabawy ale na pewno mniej niż z MC.Zresztą lepszego modelu nie ma.Clear Prop ma wypuścić Hawki ale kiedy to będzie w obecnej sytuacji kto to wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2022 (edytowane) Trochę się to przeciągnęło ale ruszam z budową.Mam nadzieję że zainteresowane osoby mi wybaczą. Edytowane 2 Czerwca 2022 przez Xmen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 2 Czerwca 2022 Share Napisano 2 Czerwca 2022 2 godziny temu, Xmen napisał: Mam nadzieję że zainteresowane osoby mi wybaczą to zalezy, co z modelu wyjdzie ale patrze dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2022 Na razie przegrywam walkę.Nie wiem na jak długo starczy samozaparcia.Model miał mieć tablicę od Yahu ale poległem mimo pocienienia ścianek kadłuba.Zagłówek też zgubiłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi