jonathan Napisano 15 Kwietnia 2022 Share Napisano 15 Kwietnia 2022 Taki tam IS-2 ze zvezdowego zestawu snap fit. Założeniem była scenka z Berlina. Model SF dlatego brak jakichkolwiek oznaczeń 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 15 Kwietnia 2022 Share Napisano 15 Kwietnia 2022 Całościowo fajnie kolorystycznie to wygląda, nie ma zmuły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 15 Kwietnia 2022 Share Napisano 15 Kwietnia 2022 Ja bym dorzucił jeszcze ceglanego pyłu na przedni pancerz ale scenka i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 15 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2022 A dziękuję Miałem niezła frajdę bawiąc się w robienie skradzionych przedmiotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 15 Kwietnia 2022 Share Napisano 15 Kwietnia 2022 6 minut temu, jonathan napisał: A dziękuję Miałem niezła frajdę bawiąc się w robienie skradzionych przedmiotów. czasy się zmieniają, a czerwono-armieńcy nie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 15 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2022 34 minuty temu, Klapouch napisał: czasy się zmieniają, a czerwono-armieńcy nie Najlepsze było, że jak pokazałem ten model na FB to jakiś koleś się przypruł, że kacapy nigdy nie kradli 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 16 Kwietnia 2022 Share Napisano 16 Kwietnia 2022 (edytowane) Model super. Dioramka też mi się podoba. Aż się prosi żeby tę scenkę nazwać "Mur berliński 1945". A koleś z FSB? No cóż. Psy zawsze szczekają. Im mniejsze tym bardziej zajadle. Pozdrawiam. Andrzej. Edytowane 16 Kwietnia 2022 przez Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 20 Kwietnia 2022 Share Napisano 20 Kwietnia 2022 Fajna robota! Model na "тяжелые часы" (jak powiedział czołgista zdejmując zegar z wieży ratuszowej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 20 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2022 Zajumany zegar jest? Wódka jest? Wiec wiadomo kto za wajchą siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 22 Kwietnia 2022 Share Napisano 22 Kwietnia 2022 Bardzo ładna scenka, ale z tym obładowaniem czołgu to chyba trochę przesadziłeś Zegar zleci przy obrocie wieży w prawo, skrzynka z butelkami spadnie z błotnika na pierwszej przeszkodzie, a krzesło na tylniej płycie chyba w ogóle nie ma żadnego punktu oparcia... Reszta gratów jest fajnie pomyślana i zapięta linkami, ale takie elementy trzymające się na czołgu wbrew prawom fizyki trochę rażą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 25 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2022 W dniu 22.04.2022 o 20:59, filipsg napisał: Bardzo ładna scenka, ale z tym obładowaniem czołgu to chyba trochę przesadziłeś Zegar zleci przy obrocie wieży w prawo, skrzynka z butelkami spadnie z błotnika na pierwszej przeszkodzie, a krzesło na tylniej płycie chyba w ogóle nie ma żadnego punktu oparcia... Reszta gratów jest fajnie pomyślana i zapięta linkami, ale takie elementy trzymające się na czołgu wbrew prawom fizyki trochę rażą. Może i racja Pamiętaj jednak że taki czołg to ponad 45 ton. Nie rozwijał on tez jakiś wielkich prędkości. Co do samego obładowania wzorowałem się kilkoma fotkami archiwalnymi. Na wielu czołgach ilość rozkradzionych towarów była naprawdę spora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Kwietnia 2022 Share Napisano 25 Kwietnia 2022 Można też przyjąć wersję że czołg stoi bo ma przerwę a załoga biega po okolicznych domach i zbiera fanty. Pakować i wiązać będą później. Z tego fragmentu nie widać co czołg naprawdę robi. Walczy czy stoi? Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi