Aro82 Napisano 29 Kwietnia 2022 Share Napisano 29 Kwietnia 2022 (edytowane) Witam. Po bardzo długim czasie w końcu udało się ukończyć kolejny model. Model Tasca, metalowa lufa Legend, KM Asuka, Gąski Bronco (NIGDY WIĘCEJ ). Dzięki zastosowaniu tych gąsek zawieszenie jest w 100% ruchome Pojazd w barwach 1. Dywizji Pancernej Gen. Maczka. Dzięki Wszystkim za pomoc w warsztacie i przepraszam jeszcze raz za nagłe zniknięcie i porzucenie warsztatu. Jest to mój trzeci model także zdaje sobię sprawę że jeszcze dużo przede mną. Zapraszam do galerii i komentowania Edytowane 29 Kwietnia 2022 przez Aro82 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 29 Kwietnia 2022 Share Napisano 29 Kwietnia 2022 Cześć! Całkiem ładnie wyszedł! Gąski z Bronco pewnie miały silny rys sadomasochistyczny, prawda? Ja kiedyś kleiłem jedne do M60... Za to Sherman z Tasca to sama przyjemność! Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Kwietnia 2022 Share Napisano 29 Kwietnia 2022 czołg całkiem fajnie wyszedł ale podziałaj jeszcze z tą podstawką bo trochę psuje efekt... Szczególnie te krzaczki co chyba miały być truskawkami a wyglądają jak porwana na kawałki gąbka W dodatku przykurzył bym trochę gąski i koła bo pomimo jazdy po polu bandaże lśnią czystością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 30 Kwietnia 2022 Share Napisano 30 Kwietnia 2022 Całkiem przyjemny w odbiorze, podstawka troszkę mniej, wygląda jakby w grządki warzywne wjechał, z sama ziemią było by lepiej w tym przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 30 Kwietnia 2022 Share Napisano 30 Kwietnia 2022 Całkiem ładny model ci wyszedł. Popracuj na zawieszeniem, koła napinające nie miały żadnych nakładek wiec powinny być wytarte do metalu. Rolki podtrzymujące tak samo, a koła jezdne przynajmniej obtarte na bokach od zębów. Z braku zdjęć przodu pojazdu ciężko stwierdzić czy miał zapasowe ogniwa na pancerzu. Ale patrząc na inne zdjęcia polskich Shermanów obstawiam że miał. Podstawka jak koledzy już wspomnieli. A kolega to chyba z UK-eju jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Kwietnia 2022 Share Napisano 30 Kwietnia 2022 Piękny model czołgu w polskich barwach. Bardzo mi się podoba. Hamulec wylotowy armaty 17 funtowej miał otwory w poziomie a nie w pionie. Czy na tym egzemplarzu czołgu było odwrotnie? Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 30 Kwietnia 2022 Share Napisano 30 Kwietnia 2022 Albo zdjęcie z epoki ocenzurowane, albo faktycznie otwory w hamulcu wylotowym są na tym czołgu w pionie. Tyle widać w dużym powiększeniu. Gratuluję modelu pozdrawiam OLO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi