jpl Napisano 20 Maja 2022 Share Napisano 20 Maja 2022 Tym razem coś kołowo - latająco - współczesnego, i cóż tu ukrywać, bardzo na czasie. Iskander - K z firmy Modelcollect. Na początku, jak zwykle, historia i inbox. Zapraszam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Maja 2022 Share Napisano 20 Maja 2022 zrób go może w wersji "startowej" z pociskami na sztorc ---> będzie dużo ciekawszy niż taki ciężarówkowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 27 Maja 2022 Autor Share Napisano 27 Maja 2022 Plan jest taki, żeby po prostu nie sklejać ze sobą newralgicznych elementów i pozostawić możliwość przestawienia tego, w razie potrzeby. Zobaczę jeszcze, jak to rozwiążę. Tymczasem maszyna nabiera kształtów. Zapraszam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 3 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2022 I ciąg dalszy. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 3 Czerwca 2022 Super Moderator Share Napisano 3 Czerwca 2022 Cały czas się zastanawiam - po co Ci te rękawiczki? Masz problem z oddziaływaniem chemii na skórze czy co? Widać, jak brakuje Ci przez to czucia. I kolejne pytanie: czemu nie obrabiasz elementów po wycięciu ich z ramek? Blaszki stosujesz a części zostawiasz jak odrąbane ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 4 Czerwca 2022 Share Napisano 4 Czerwca 2022 10 godzin temu, Marcin Rogoza napisał: I kolejne pytanie: czemu nie obrabiasz elementów po wycięciu ich z ramek? Blaszki stosujesz a części zostawiasz jak odrąbane ? Też mnie to uderzyło, i to nawet w miejscach, gdzie ewidentnie utrudnia Ci to spasowanie elementów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 10 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2022 (edytowane) Y... no właśnie jakby to powiedzieć... ja staram się sprawdzać miejsca mocowań, faktycznie czasem wymagają podszlifowania, no ale jednak nie przypominam sobie, by coś utrudniało mi montaż... no nic, będę to jeszcze sprawdzał. A do rękawiczek po prostu się przyzwyczaiłem. Tymczasem kolejny etap prac. Zapraszam! Edytowane 10 Czerwca 2022 przez jpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 17 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2022 To teraz malowanie. To oczywiście nie jest efekt docelowy, niemniej, pierwszy krok już jest. Zapraszam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 22 Czerwca 2022 Share Napisano 22 Czerwca 2022 Chyba mnie namówiłeś jak skończę polska striełe 10 na iskandera ale w mojej skali 1:35 Co do malowania odkryłem że prawie idealny ruski kolor iskandera to w bazie hataki to jest nato green i to jest paradoks Bardzo fajny warsztat I szacun za skalę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 24 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2022 Dziękuję! A z farbami to zdarzają się takie paradoksy... No dobrze, pora na finał. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi