chorąży Napisano 22 Maja 2022 Share Napisano 22 Maja 2022 Ciekawy z punktu widzenia modelarskiego pojazd (?) dlatego założyłem nowy wątek. Zdjęcia jak poniżej, jedno z nich "propaganda" ?? Spotkaliście się z innymi, celowo pomijam te z eszelonów, z wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 22 Maja 2022 Share Napisano 22 Maja 2022 Wygląda na to, że sprzętowo ciągną już dupą po dnie skoro tego typu maszyny idą na pierwszy ogień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 22 Maja 2022 Share Napisano 22 Maja 2022 Na pewno Kazachstan nabył te maszyny - nie mam info ile sztuk niestety... Jest model Trumpetera z kazachskim Terminatorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 22 Maja 2022 Autor Share Napisano 22 Maja 2022 Niekoniecznie "ciągną po dnie", mają to używają. Możliwe, że pokaże się więcej, zobaczymy, kamuflaż, wygląda na jednolity ciemno zielony (1 i 3) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 25 Maja 2022 Autor Share Napisano 25 Maja 2022 (edytowane) Wg. informacji Terminatory działają, wspierając i chroniąc T-90 M (działają w parze). A przygotowywane są do " ochrony czołgów przed atakiem: ppanc, piechoty i nalotów amerykańskiego lotnictwa" - moje nieautoryzowane tłumaczenie podsumowania artykułu. Edytowane 25 Maja 2022 przez chorąży uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 25 Maja 2022 Autor Share Napisano 25 Maja 2022 Zastanawiałem się i dodaje też 2 "faki": pierwszy, przerobione zdjęcie na pojazd z "Z" z pierwszego postu, drugie, opisane jako kolumna w Doniecku, faktycznie 8 maj w Moskwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 25 Maja 2022 Share Napisano 25 Maja 2022 3 godziny temu, chorąży napisał: Wg. informacji Terminatory działają, wspierając i chroniąc T-90 M (działają w parze). A przygotowywane są do " ochrony czołgów przed atakiem: ppanc, piechoty i nalotów amerykańskiego lotnictwa" - moje nieautoryzowane tłumaczenie podsumowania artykułu. Enhance, rotate, zoom in, enhance... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Maja 2022 Share Napisano 25 Maja 2022 (edytowane) trochę w temacie, choć filmik z kwietnia 2022 więc wtedy jeszcze nie używany "bojowo" w UA Edytowane 25 Maja 2022 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 28 Maja 2022 Autor Share Napisano 28 Maja 2022 (edytowane) Dostępne jest zdjęcie uszkodzonego na minie Terminatora z opisem że Ukr. to także fak, przedstawia wczesną wersję pojazdu. Niestety zdjęcie uszkodzone, a raczej zakażone wirusem, więc nie wystawiam.. T-15 z działkiem 57 mm to chyba ostatni model Zvezdy dostępny przed wojną. Edytowane 28 Maja 2022 przez chorąży uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 29 Maja 2022 Autor Share Napisano 29 Maja 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 18 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2022 Cztery terminatory w kolumnie, film z wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 29 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2022 Filmik:.. https://www.youtube.com/watch?v=gl2UZVuV6EE i jeden kadr z tego filmu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi