Baas ArK Napisano 28 Maja 2022 Share Napisano 28 Maja 2022 (edytowane) Drugi MC ukończony (galeria pierwszego w dziale Samoloty, nie widzę sensu kopiować. Kto chętny znajdzie tu: klik ). Średnio udany model z nie najlepszego zestawu. Od siebie dodałem tylko pasy pilota z taśmy Tamiyi, imitację tablicy zegarów (samoróbka), celownik kołowy (pozostałość z jakiejś blaszki) i linki antenowe z żyłki wędkarskiej 0,09 mm. Malowany w całości Humbrolami: 242 góra, 247 dół, 87 środek, 24 elementu szybkiej identyfikacji, oraz 33 czarny, 27001 aluminium, 27004 oksyda i 171 miedź. Wash od MiG-a 1005 "Dark brown for green vehicles" i 1619 "Blue dirt". Dodatkowo dół upaćkany 1408 "Fresh engine oil". Na tle słabych wyprasek z tworzywa dość średniej jakości, zaskakująco dobrze wypadają elementy przeźroczyste, niezła przejrzystość i nawet nie bardzo soczewkujące. Kalek zestawowych nie użyłem, swasty z AML, a seriale od kolegi Xmen . Kto ma mocne nerwy i nie jadł ostatnio może oglądać : Na koniec podziękowania dla wszystkich, którzy wsparli (zdjęciami, kalkami, udziałem w dyskusjach w "warsztacie") i za cierpliwość dla oglądaczy. Edytowane 28 Maja 2022 przez Baas ArK 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Maja 2022 Share Napisano 28 Maja 2022 Jest moc.Biorą pod uwagę materiał wyjściowy wyszło nieźle ja jednak wolę model AZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 28 Maja 2022 Share Napisano 28 Maja 2022 Bardzo ładnie wyszedł! Nie można poznać, że to Mistercraft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 5 Czerwca 2022 Share Napisano 5 Czerwca 2022 Model po sklejeniu prezentuje się całkiem fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marczenko Napisano 14 Czerwca 2022 Share Napisano 14 Czerwca 2022 Trzeba przyznać że wyciągnąłeś z tego starego zestawu naprawdę dużo. Pasuje mu bardzo to fińskie malowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 15 Czerwca 2022 Share Napisano 15 Czerwca 2022 Całkiem fajny efekt końcowy. Mi się podoba :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi