Adrian800 Napisano 30 Maja 2022 Share Napisano 30 Maja 2022 (edytowane) Edytowane 30 Maja 2022 przez Adrian800 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 30 Maja 2022 Share Napisano 30 Maja 2022 Jeśli już to: Hans, warte auf mich !!! W języku polskim poczekaj piszemy jako jedno słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Maja 2022 Share Napisano 30 Maja 2022 1 minutę temu, _OldMan_ napisał: W języku polskim poczekaj piszemy jako jedno słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian800 Napisano 30 Maja 2022 Autor Share Napisano 30 Maja 2022 Ech spacja mi się wcisnęła. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 30 Maja 2022 Share Napisano 30 Maja 2022 Cześć! Ładne rośliny i woda! Schwimmwagen też bardzo ładny tylko wewnętrzne strony bocznych ścian jakby nie pasują do całości... Zastanawia mnie woda ZA samochodem - zbyt spokojna chyba jednak i nie wiem czy śruba już nie powinna pracować - ciekawe by było wiedzieć kiedy i jak śruba była napędzana. A, i jeszcze śladów opon na piasku brakuje - ale to, jak to mówił mój szef kiedyś, jest narzekanie na wysokim poziomie - bardzo ładna diorama. Gratuluję i pozdrawiam! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian800 Napisano 31 Maja 2022 Autor Share Napisano 31 Maja 2022 Wydaje mi się że śruba była uruchamiana dopiero jak koła nie stykały się z podłożem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 4 godziny temu, Adrian800 napisał: Wydaje mi się że śruba była uruchamiana dopiero jak koła nie stykały się z podłożem. Śrubę "uruchamiał" ręcznie Hans przed wjazdem do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 W takim przypadku to już jakiś wirek powinien być - to by też pomogło opowiedzieć tę historię wizualnie: wjeżdżam do wody a śruba już się kręci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 9 minut temu, pmroczko napisał: W takim przypadku to już jakiś wirek powinien być - to by też pomogło opowiedzieć tę historię wizualnie: wjeżdżam do wody a śruba już się kręci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 Z tego filmu wynika właściwie, że jakby Hans nie zaczekał, to nie miałby mu kto śruby opuścić... Ale imprezkę sobie urządzili jakich mało, Niemcy mają talent do zorganizowanego imprezowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi