kowal76 Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 Najnowszy zrobiony cywil w skali 1/144. Ił 62M Tadeusz Kościuszko SP-LBG, Model zaczęty w tamtym roku i teraz dokończony. Kalkomanie Martola i troszkę BOA z racji, że niektóre się porwały. Model zrobiony w formule die-casta, czyli bez łosza, brudzeń itp. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Maja 2022 Share Napisano 31 Maja 2022 6 minut temu, kowal76 napisał: racji, że niektóre się porwały Cieszę się Grześku, że nie zapominasz o swoim znaku rozpoznawczym Modelik ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 31 Maja 2022 Autor Share Napisano 31 Maja 2022 5 minut temu, Grzes napisał: Cieszę się Grześku, że nie zapominasz o swoim znaku rozpoznawczym Modelik ładny Ci ja poradzę że mam wielkie i grube paluchy rwące kalkomanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Czerwca 2022 Share Napisano 1 Czerwca 2022 Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Czerwca 2022 Share Napisano 1 Czerwca 2022 O fajny, fajny. Moje klimaty wracają . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 1 Czerwca 2022 Share Napisano 1 Czerwca 2022 Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi