robertmodelarz Napisano 2 Czerwca 2022 Share Napisano 2 Czerwca 2022 (edytowane) Czołg do nauki jazdy Leopard 1. Edytowane 17 Maja 2023 przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 2 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2022 (edytowane) cd Edytowane 17 Maja 2023 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Czerwca 2022 Share Napisano 2 Czerwca 2022 ciekawe czy też robią łuk i parkowanie równoległe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 2 Czerwca 2022 Share Napisano 2 Czerwca 2022 46 minut temu, robertmodelarz napisał: Czołg do nauki jazdy Leopard 1. Ciekawy walkaround...będziesz go robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Czerwca 2022 Share Napisano 2 Czerwca 2022 A po co wklejać tu zdjęcia ze stron internetowych? Bo zakładam, że sam ich nie robiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 2 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2022 11 minut temu, Rafał B napisał: Ciekawy walkaround...będziesz go robił? Ciekawa inspiracja . Jest to to zrobienia praktycznie z każdego modelu Leoparda 1 np. ten. Najtrudniej będzie wystrugać kabinę od ROBURA Taniej wyjdzie z Italeri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 3 Czerwca 2022 Share Napisano 3 Czerwca 2022 12 godzin temu, bulik58 napisał: Jako model nie istnieje , chyba ze sa jakies dodatki umozliwiajace jego przebudowe. Oczywiście mam pełną świadomość faktu, że takowy model nie istnieje, a o konwersji do niego nie słyszałem. Pomyślałem tylko, że skoro wrzucasz jego walkaround, dajesz tym samym zajawkę, do jakiegoś Twojego nowego (zbliżającego się) ciekawego warsztatu. 12 godzin temu, robertmodelarz napisał: Ciekawa inspiracja . I owszem, nadbudówka (i to dość nieskomplikowana) z wykorzystaniem podwozia modelu, jest do wydziergania od podstaw. Osobiście mam go w planach, ale raczej dość odległych, więc prędzej wypuści go jakaś firma, nim ja go zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 3 Czerwca 2022 Share Napisano 3 Czerwca 2022 6 godzin temu, bulik58 napisał: Ale ja tego walkarounda nie wrzucalem , dopisalem jedynie iz taki zestaw nie istnieje Fakt, wybacz, moja wina...pisałem na szybkiego w pracy i pomyliłem wpisy i osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi