robertmodelarz Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 (edited) Czołg do nauki jazdy Leopard 1. Edited May 17, 2023 by robertmodelarz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted June 2, 2022 Author Share Posted June 2, 2022 (edited) cd Edited May 17, 2023 by robertmodelarz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 ciekawe czy też robią łuk i parkowanie równoległe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał B Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 46 minut temu, robertmodelarz napisał: Czołg do nauki jazdy Leopard 1. Ciekawy walkaround...będziesz go robił? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Mroczkowski Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 A po co wklejać tu zdjęcia ze stron internetowych? Bo zakładam, że sam ich nie robiłeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted June 2, 2022 Author Share Posted June 2, 2022 11 minut temu, Rafał B napisał: Ciekawy walkaround...będziesz go robił? Ciekawa inspiracja . Jest to to zrobienia praktycznie z każdego modelu Leoparda 1 np. ten. Najtrudniej będzie wystrugać kabinę od ROBURA Taniej wyjdzie z Italeri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał B Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 12 godzin temu, bulik58 napisał: Jako model nie istnieje , chyba ze sa jakies dodatki umozliwiajace jego przebudowe. Oczywiście mam pełną świadomość faktu, że takowy model nie istnieje, a o konwersji do niego nie słyszałem. Pomyślałem tylko, że skoro wrzucasz jego walkaround, dajesz tym samym zajawkę, do jakiegoś Twojego nowego (zbliżającego się) ciekawego warsztatu. 12 godzin temu, robertmodelarz napisał: Ciekawa inspiracja . I owszem, nadbudówka (i to dość nieskomplikowana) z wykorzystaniem podwozia modelu, jest do wydziergania od podstaw. Osobiście mam go w planach, ale raczej dość odległych, więc prędzej wypuści go jakaś firma, nim ja go zrobię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał B Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 6 godzin temu, bulik58 napisał: Ale ja tego walkarounda nie wrzucalem , dopisalem jedynie iz taki zestaw nie istnieje Fakt, wybacz, moja wina...pisałem na szybkiego w pracy i pomyliłem wpisy i osoby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts