Szupryt Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 Wystawa w Centrum Kultury Zajezdnia przy ul. Grabiszyńskiej. Tutaj Jarosław Wolski opowiada o pojazdach, skupiając się na aspektach technicznych. Ja postanowiłem, oprócz ujęć ogólnych, zrobić kilka zdjęć detali; może kogoś zainspirują przy tworzeniu modelu wraku rosyjskiego pojazdu. Sama wystawa - choć niewielka - zrobiła na mnie bardzo duże wrażenie. Nazwa pojazdu jest linkiem do albumu w zdjęciach Google. GAZ-2975 Tigr BTR-82A T-72BA 2S19 Msta-S 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorąży Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Letter "V" na dzwiach Tigra to taśma klejąca czy farba ? To wygląda jak taśma papierowa malarska... ps.: świetny pomysł z tymi zdjęciami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szupryt Posted July 18, 2022 Author Share Posted July 18, 2022 9 godzin temu, chorąży napisał: Letter "V" na dzwiach Tigra to taśma klejąca czy farba ? To wygląda jak taśma papierowa malarska... ps.: świetny pomysł z tymi zdjęciami Dzięki! Na Tigrze to wyglądalo jak taśma, na T-72 jak farba malowana wałkiem (?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) Parę fotek tego samego sprzętu z Warszawy (nie pokazali BTR i Tigra). Edited July 19, 2022 by robertmodelarz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulik58 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Wystaw tego typu bylo wiecej , w Czechach oprocz Tigra , Msty, itp. mozna bylo T-90 A zobaczyc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Ciesielski Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 teraz jest w Poznaniu jak będę w muzeum zrobię foty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts