Szupryt Napisano 17 Lipca 2022 Napisano 17 Lipca 2022 Wystawa w Centrum Kultury Zajezdnia przy ul. Grabiszyńskiej. Tutaj Jarosław Wolski opowiada o pojazdach, skupiając się na aspektach technicznych. Ja postanowiłem, oprócz ujęć ogólnych, zrobić kilka zdjęć detali; może kogoś zainspirują przy tworzeniu modelu wraku rosyjskiego pojazdu. Sama wystawa - choć niewielka - zrobiła na mnie bardzo duże wrażenie. Nazwa pojazdu jest linkiem do albumu w zdjęciach Google. GAZ-2975 Tigr BTR-82A T-72BA 2S19 Msta-S 2 Cytuj
chorąży Napisano 18 Lipca 2022 Napisano 18 Lipca 2022 Letter "V" na dzwiach Tigra to taśma klejąca czy farba ? To wygląda jak taśma papierowa malarska... ps.: świetny pomysł z tymi zdjęciami Cytuj
Szupryt Napisano 18 Lipca 2022 Autor Napisano 18 Lipca 2022 9 godzin temu, chorąży napisał: Letter "V" na dzwiach Tigra to taśma klejąca czy farba ? To wygląda jak taśma papierowa malarska... ps.: świetny pomysł z tymi zdjęciami Dzięki! Na Tigrze to wyglądalo jak taśma, na T-72 jak farba malowana wałkiem (?) Cytuj
robertmodelarz Napisano 19 Lipca 2022 Napisano 19 Lipca 2022 (edytowane) Parę fotek tego samego sprzętu z Warszawy (nie pokazali BTR i Tigra). Edytowane 19 Lipca 2022 przez robertmodelarz 1 Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 20 Lipca 2022 Napisano 20 Lipca 2022 teraz jest w Poznaniu jak będę w muzeum zrobię foty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi