Szupryt Napisano 17 Lipca 2022 Share Napisano 17 Lipca 2022 Wystawa w Centrum Kultury Zajezdnia przy ul. Grabiszyńskiej. Tutaj Jarosław Wolski opowiada o pojazdach, skupiając się na aspektach technicznych. Ja postanowiłem, oprócz ujęć ogólnych, zrobić kilka zdjęć detali; może kogoś zainspirują przy tworzeniu modelu wraku rosyjskiego pojazdu. Sama wystawa - choć niewielka - zrobiła na mnie bardzo duże wrażenie. Nazwa pojazdu jest linkiem do albumu w zdjęciach Google. GAZ-2975 Tigr BTR-82A T-72BA 2S19 Msta-S 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 18 Lipca 2022 Share Napisano 18 Lipca 2022 Letter "V" na dzwiach Tigra to taśma klejąca czy farba ? To wygląda jak taśma papierowa malarska... ps.: świetny pomysł z tymi zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szupryt Napisano 18 Lipca 2022 Autor Share Napisano 18 Lipca 2022 9 godzin temu, chorąży napisał: Letter "V" na dzwiach Tigra to taśma klejąca czy farba ? To wygląda jak taśma papierowa malarska... ps.: świetny pomysł z tymi zdjęciami Dzięki! Na Tigrze to wyglądalo jak taśma, na T-72 jak farba malowana wałkiem (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 19 Lipca 2022 Share Napisano 19 Lipca 2022 (edytowane) Parę fotek tego samego sprzętu z Warszawy (nie pokazali BTR i Tigra). Edytowane 19 Lipca 2022 przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 20 Lipca 2022 Share Napisano 20 Lipca 2022 teraz jest w Poznaniu jak będę w muzeum zrobię foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi