kapsel Napisano 5 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2023 No dobra, dziś zająłem się nalepkami, i wszystko szło gładko, do czasu nakładania bocznych numerów 44 oraz symboli zestrzeleń. Nie wiem czemu, ale strasznie dziwnie się zachowały. Po zsunięciu z papieru i nałożeniu na model, każda najmniejsza próba korekty ich położenia kończyła się pęknięciami lub przerwaniem. Coś totalnie nie chce współpracować ze mną ten model... Poprosiłem o pomoc znajomego by wykonał dla mnie potrzebne kalkomanie ale to niestety może potrwać. No chyba że któryś z Szanownych Kolegów posiada owe nalepki i nie zamierza ich wykorzystać to z wielką radością przygarnę. Ławeczka ma się obecnie tak i póki co ląduje na półkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 8 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2023 Dzięki pomocy i uprzejmości Kolegi Henryka Kwinto mogę dokończyć nakładanie nalepek. Także wszystkie są już na swoim miejscu. Raz jeszcze serdecznie dziękuję za pomoc Zabezpieczę kalkomanie i odstawię do wyschnięcia, a tymczasem zabieram się za Cobrę. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 8 Stycznia 2023 Share Napisano 8 Stycznia 2023 Wygląda bardzo ładnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 8 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2023 Dziękuję, nie jest to z pewnością ideał, poza tym model mocno nadszarpnął moją cierpliwością i chęcią modelowania. Niemniej cieszę się, że jakoś udało się dobrnąć do tego etapu. Teraz tylko trzeba zastanowić się jak urozmaicić płaskie i gładkie powierzchnie płatowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Stycznia 2023 Share Napisano 8 Stycznia 2023 Jest dobrze, usmaruj go trochę i na półkę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 8 Stycznia 2023 Share Napisano 8 Stycznia 2023 (edytowane) 2 godziny temu, kapsel napisał: Dzięki pomocy i uprzejmości Kolegi Henryka Kwinto mogę dokończyć nakładanie nalepek. Także wszystkie są już na swoim miejscu. Raz jeszcze serdecznie dziękuję za pomoc Nie ma za co. U mnie te oznaczenia by się marnowały. Ważne, że Tobie się przydały. Ławka wygląda fajnie, pobrzydź go trochę i do gabloty z nim. Czas na Airacobrę. Edytowane 8 Stycznia 2023 przez HK1885 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 8 Stycznia 2023 Share Napisano 8 Stycznia 2023 No i jest moc! reanimacja w pełni się powiodła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi