sianko Napisano 28 Sierpnia 2022 Share Napisano 28 Sierpnia 2022 Prawie by mnie ominęła taka gratka, dla mych słabych oczu. Świetny model i tyle. Proponuję rozpocząć produkcję seryjną, bo Albatrosów nigdy za wiele. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 28 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2022 3 godziny temu, sianko napisał: Proponuję rozpocząć produkcję seryjną Wiedeń za daleko, najbliższa lokalizacja z tradycjami to Piła. Tyle, że wówczas będzie to OAW, a nie OEFFAG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pulemiot Napisano 28 Sierpnia 2022 Share Napisano 28 Sierpnia 2022 rewelacyjnie wyszło aluminium. fajnie cieniowanie płótna no i śruby rzymskie. No i punkty za eksperymenty z gwoździowaniem, i sklejką. to są zawsze jedne z trudniejszych niuansów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 17 Września 2022 Share Napisano 17 Września 2022 Nie wiem, dlaczego Ci się nie podoba malowanie sklejki. Jak dla mnie bardzo w porządku. Poza tym super model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dolarmoneymaker Napisano 20 Marca 2023 Share Napisano 20 Marca 2023 Po Prostu bajeczny Swietna praca i te zdjęcie pierwsze też musiałem poświecić chwile by się kapnąć że to model Genialna praca ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 27 Marca 2023 Share Napisano 27 Marca 2023 Model samolotu dalekiego od moich zainteresowań. Nie można jednak przejść koło takiej pracy obojętnie. Przyciąga wzrok, elementy takie jak śmigło, metalowa osłona, drewno, cienie na żeberkach - dopracowane i wyglądają bardzo realnie. Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi