MCzarnowicz Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Oto mój popełniony jakiś czas temu wozik wz. 34. Zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scros Napisano 18 Lipca 2008 Share Napisano 18 Lipca 2008 Fajne camo - jesli to jest model z firmy AGA to calkiem fajnie ci wyszedł - budowalem to kiedys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 No właśnie możesz się wypowiedzieć co do firmy? A sam model pięknie wykonany, tym bardziej, że w barwach polskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Atrakcyjny model, mało skomplikowany w sklejaniu ale z racji swojego pochodzenia żywię do niego sentyment szczególny. Malowanie wozu brałeś z jakieś instrukcji, Szubańskiego czy to Twoje laissez faire ? To co mi się rzuciło w czy: - brakuje z przodu drugiego haka (patrząc od frontu po lewej stronie) - ten kilof i łopata powinny chyba być przypięte do wozu jakimiś klamrami (blaszka, puszka) bo zdaje się, że są przyklejone po prostu. Ja mojego chyba wykąpie i zrobię wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCzarnowicz Napisano 19 Lipca 2008 Autor Share Napisano 19 Lipca 2008 Oczywiście że to AGA, najlepszy model jaki sklejałem i pierwszy malowany przy użyciu aero, mam do niego straszny sentyment hak rzeczywiści mi sie ułamal, teraz dopiero zobaczyłem a co do narzędzi to brakuje tylko zaczepu mocującego łopate, kilof i trzonek od łopat zaczepy posiadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 A to przepraszam, niedowidzę już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Mnie tez sie podoba , prosta bryła pojazdu , ale ładne camo i syf, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Fajny, fajny. Tez mnie ciagnie do polskiej pancerki. No ale trzeba skonczyc to co zaczete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brat KRUGER-a Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Pierwszy raz coś takiego widze ale podoba mi się. A pozatym fajne camo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Ładnie , czysto , fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCzarnowicz Napisano 19 Lipca 2008 Autor Share Napisano 19 Lipca 2008 Dziękuje bardzo za pozytywne recenzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Proszę bardzo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 Fajny, fajny.Tez mnie ciagnie do polskiej pancerki. No ale trzeba skonczyc to co zaczete. Polecam tankietkę z ESO w 72. Jak zrobisz gąski to ci będę nogi myć codziennie. Już mam plan, żeby te gąski zastąpić paskami z papieru, bo te plasticzki to..... szlag by je! Pierwszy raz coś takiego widze ale podoba mi się.A pozatym fajne camo. Pierwszy raz? Tosz to zbrodnia! Pod sąd go! Kołem(od wz 34.) łamać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 Pod koła Go ! Pod koła ! (brat KRUGER`a) hehe Przeglądanie forum kształci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCzarnowicz Napisano 20 Lipca 2008 Autor Share Napisano 20 Lipca 2008 Fajny, fajny.Tez mnie ciagnie do polskiej pancerki. No ale trzeba skonczyc to co zaczete. Polecam tankietkę z ESO w 72. Jak zrobisz gąski to ci będę nogi myć codziennie. Już mam plan, żeby te gąski zastąpić paskami z papieru, bo te plasticzki to..... szlag by je! Jak ci model eso nie podchodzi to chętnie odkupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Podchodzą i to bardzo. W końcu to "wery limited edyszjon" Ale gąski..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Łączę się z Tobą w bólu Pacifa, dasz rade z tymi gąskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 A co się Wam gąski ESO nie podobają? Jak takiemu staremu, ślepemu zrzędzie pasowały, to Wam nie pasują?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Złośliwy ! nie zabijaj ! Oszczędź na rany Chrystusa! Ja osobiście wolę RPM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Ja podkleiłem taśmą klejącą ramkę z gąskami + bardzo dobra pinceta zegarmistrzowska i to wystarczyło w zupełności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 23 Lipca 2008 Share Napisano 23 Lipca 2008 Jakiej firmy jest ten model ?? Bo ostatnio zainteresowałem się tematem naszej pancerki z 39 . I chciałbym coś skleić z tego okresu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCzarnowicz Napisano 23 Lipca 2008 Autor Share Napisano 23 Lipca 2008 To firma Aga obecnie dostępna jedynie na allegro, no chyba że jakis sklep ma głębokie zapasy magazynowe. Natomiast modelik jest bardzo miły i prosty w sklejaniu i może stanowić bazę do wspaniałej rewalorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 To firma Aga obecnie dostępna jedynie na allegro, no chyba że jakis sklep ma głębokie zapasy magazynowe. Natomiast modelik jest bardzo miły i prosty w sklejaniu i może stanowić bazę do wspaniałej rewalorki. Dziękuję za informacje . A masz może jakieś foto pudełka wyprasek itp ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzislaw_6a Napisano 13 Października 2008 Share Napisano 13 Października 2008 Mistrzu! Poszukuję od dłuższego czasu tego modelu, naprowadż mnie gdzie go można zdobyć ? Swój wykonałeś profesjonalnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 13 Października 2008 Share Napisano 13 Października 2008 Jak zwykle model na bardzo wysokim poziomie. I jak zwykle szczere gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi