Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Cześć. 

Przedstawiam pierwszy gotowy pojazd z mojej kolekcji. Jest to polski wózek akumulatorowy Stal 258. Wydrukowany został w skali 1:72,  posiada bardzo dobry detal. Po powrocie z urlopu przygotuje też go w skali 1:87. Jeśli ktoś był by zainteresowany proszę o kontakt.  Zapraszam też na stronę FB,  jest tam więcej projektów które powoli będą drukowane 🙂

https://facebook.com/NanofakturaPL/

IMG_5763.jpg

IMG_5767.jpg

IMG_5750.jpg

IMG_5761.jpg

IMG_5756.jpg

Edytowane przez Nanofaktura
  • Like 1
  • Nanofaktura changed the title to Nanofaktura - modele.
Napisano
6 godzin temu, Nanofaktura napisał:

Możliwe,  że też spróbuję w tej skali bo pytał też ktoś o Multicara w tej skali.  

Ja pytałem 😛 

Napisano (edytowane)
2 godziny temu, axel1st napisał:

Ja pytałem 😛 

👍 Jeszcze ktoś pytał,  więc jeśli więcej osób było by zainteresowanych to temat można podjąć 🙂

Napisano

Odnośnie ceny Multicara to ciężko mi teraz powiedziec.

Jeżeli ktoś był by chętny na wózki Stal-258 to zapraszam na PW.

Są dostępne w skali 1/87 i 1/72. Poniżej fotki porównawcze oraz osobna fotka 1/87.

IMG_5779.jpg

IMG_5784.jpg

• 2 weeks later...
Napisano

Cześć. Stara można prawie uznać za zakończonego. Sprzedaż planuje na początek października i wtedy też podam cenę. Skala H0. Pozdrawiam :)

IMG_5985.jpg

IMG_5997.jpg

IMG_5941.jpg

IMG_5960.jpg

IMG_5976.jpg

IMG_5980.jpg

IMG_5994.jpg

Napisano

Dlaczego nie podajesz w wątku cen modeli?

• 2 weeks later...
Napisano (edytowane)

Za jakiś czas pojawi się też WM15A.

Cena Stara w przedsprzedaży to 139 - skala H0. Jeśli ktoś jest chętny zapraszam na Priv.IMG_6072.thumb.jpg.d239e7377d822309645b2c300923cfc1.jpg

IMG_6072.jpg

IMG_6028.jpg

IMG_6045.jpg

IMG_6056.jpg

• Like 1
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Napisano

Kurcz dopiero to zobaczyłem jeśli chodzi o 72jkę to chętnie bym przygarną pozdrawiam OLO.