Nanofaktura Napisano 28 Sierpnia 2022 Share Napisano 28 Sierpnia 2022 (edytowane) Cześć. Przedstawiam pierwszy gotowy pojazd z mojej kolekcji. Jest to polski wózek akumulatorowy Stal 258. Wydrukowany został w skali 1:72, posiada bardzo dobry detal. Po powrocie z urlopu przygotuje też go w skali 1:87. Jeśli ktoś był by zainteresowany proszę o kontakt. Zapraszam też na stronę FB, jest tam więcej projektów które powoli będą drukowane https://facebook.com/NanofakturaPL/ Edytowane 28 Sierpnia 2022 przez Nanofaktura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 28 Sierpnia 2022 Super Moderator Share Napisano 28 Sierpnia 2022 Witam. A jaki byłby koszt wydruku takiego modelu w 1:72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nanofaktura Napisano 28 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2022 27 minut temu, jawkers napisał: Witam. A jaki byłby koszt wydruku takiego modelu w 1:72? Wysłałem PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 28 Sierpnia 2022 Share Napisano 28 Sierpnia 2022 To może też w 1:35 drukniesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nanofaktura Napisano 29 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2022 Możliwe, że też spróbuję w tej skali bo pytał też ktoś o Multicara w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 29 Sierpnia 2022 Share Napisano 29 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, Nanofaktura napisał: Możliwe, że też spróbuję w tej skali bo pytał też ktoś o Multicara w tej skali. Było by miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axel1st Napisano 29 Sierpnia 2022 Share Napisano 29 Sierpnia 2022 6 godzin temu, Nanofaktura napisał: Możliwe, że też spróbuję w tej skali bo pytał też ktoś o Multicara w tej skali. Ja pytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nanofaktura Napisano 29 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2022 (edytowane) 2 godziny temu, axel1st napisał: Ja pytałem Jeszcze ktoś pytał, więc jeśli więcej osób było by zainteresowanych to temat można podjąć Edytowane 29 Sierpnia 2022 przez Nanofaktura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 29 Sierpnia 2022 Super Moderator Share Napisano 29 Sierpnia 2022 Ja też bym był chetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nanofaktura Napisano 29 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2022 Czyli trzy osoby już by były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 29 Sierpnia 2022 Share Napisano 29 Sierpnia 2022 Dołączam do pytających o 1/35, czyli już cztery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 29 Sierpnia 2022 Super Moderator Share Napisano 29 Sierpnia 2022 Tylko cene podaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nanofaktura Napisano 2 Września 2022 Autor Share Napisano 2 Września 2022 Odnośnie ceny Multicara to ciężko mi teraz powiedziec. Jeżeli ktoś był by chętny na wózki Stal-258 to zapraszam na PW. Są dostępne w skali 1/87 i 1/72. Poniżej fotki porównawcze oraz osobna fotka 1/87. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nanofaktura Napisano 17 Września 2022 Autor Share Napisano 17 Września 2022 Cześć. Stara można prawie uznać za zakończonego. Sprzedaż planuje na początek października i wtedy też podam cenę. Skala H0. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Września 2022 Share Napisano 17 Września 2022 Dlaczego nie podajesz w wątku cen modeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nanofaktura Napisano 17 Września 2022 Autor Share Napisano 17 Września 2022 Wózka faktycznie nie podałem a o Starze napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nanofaktura Napisano 26 Września 2022 Autor Share Napisano 26 Września 2022 (edytowane) Za jakiś czas pojawi się też WM15A. Cena Stara w przedsprzedaży to 139 - skala H0. Jeśli ktoś jest chętny zapraszam na Priv. Edytowane 27 Września 2022 przez Nanofaktura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nanofaktura Napisano 16 Października 2022 Autor Share Napisano 16 Października 2022 Star WUKO. Skala 1/87 i 1/72. 139 zł + 20 zł wysyłka. Jeśli ktoś jest chętny proszę o PW. Wysyłka po 24.10.2022. Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nanofaktura Napisano 28 Października 2022 Autor Share Napisano 28 Października 2022 Cześć. Jak by ktoś był zainteresowany Multicarem. 1/87 - 80 zł 1/72 - 100 zł. Wysyłka 20 zł Paczkomat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nanofaktura Napisano 23 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2022 Cześć. Rozpoczynamy przedsprzedaż Waryńskiego w skali 1/72. Sprawdźcie na sklepie, i jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam Model sprzedawany jako kit na podporach. Ramie całe ruchome oraz nadbudowa obracana. https://nanofaktura.pl/koparka-warynski-km-602-172-przedsprzedaz Model oferujemy też w skali H0. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 10 Lutego 2023 Share Napisano 10 Lutego 2023 Kurcz dopiero to zobaczyłem jeśli chodzi o 72jkę to chętnie bym przygarną pozdrawiam OLO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi