Super Moderator jawkers Napisano 20 Lipca 2008 Super Moderator Share Napisano 20 Lipca 2008 Neoplan Cityliner N 1216 HD 1:24 Revell Pudełko Wypraski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 Ale wypas sprzęt!! Widziałem relację z budowy na niemieckim forum, ogrom częsci... Można wiedzieć ile Cię to kosztowało? Na allegro widziałem za 280zł chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykko Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Mam nadzieję, że ten Neoplan zapoczątkuje nową gamę modeli-autobusów, bo z miłą chęcią kupiłbym sobie Solarisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Jeżeli jest silnik to rozumiem, ze klapa z tyłu autobusu się podnosi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykko Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Wysłałem propozycję zaprojektowania Solarisa do firmy Revell, w odpowiedzi otrzymałem wiadomość, że moja prośba została wysłana do komórki zajmującej się projektowaniem modeli, które mają znaleźć się na rynku w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 erykko Ciekawe, jak byś podał adres na który wysłałeś tego e-maila na PW , był bym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 erykko, pytałeś o Vacanzę? Czy Urbino? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Jawkers, kiedy wrzucasz go na warsztat?? Bo zapowiada się smakowita relacja Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykko Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Pytałem o Urbino 12. Jeśli by takie powstały to bym przerabiał na lubelskiego trajtka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Neoplan wypas! Troche zabawy z nim jest , spodobały mi sie szyby przyciemniane zrobili. Jakie będzie malowanie takie jak z pudełka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Bajer ;). Troszkę lipnie tylko te zasłonki w oknach wygladają... ale wszystko się da zrobić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 16 Grudnia 2008 Share Napisano 16 Grudnia 2008 Ale tych zasłonek nie będzie aż tak wyraźnie widac za ciemnymi szybami. Co do modeli to ja bym wziął na warsztat jakiegoś przeguba ale póki co będzie trzeba się ratowac tym nerwoplanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi