wuwumaster Napisano 2 Grudnia 2022 Share Napisano 2 Grudnia 2022 SAM Publications Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 2 Grudnia 2022 Share Napisano 2 Grudnia 2022 Aero Detail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 2 Grudnia 2022 Share Napisano 2 Grudnia 2022 Poczułem się wywołany do tablicy, na obronę powiem tylko że... chciałem dobrze... P.s. szacun za odwagę z przecharataniem grzbietu na tym etapie, teraz owiewka ładnie siedzi, blaszka ładnie oddaje ramę oszklenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 2 Grudnia 2022 Share Napisano 2 Grudnia 2022 Godzinę temu, alienus napisał: Chyba sugerujesz że wystarczy już weatheringu Następny model będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alienus Napisano 2 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2022 Co na pewno poszło nie tak to lakierowanie. Zacząłem więc kopać jak to zrobić dobrze (lepiej?) i wygrzebałem dobry (wydaje mi się że dobry?) materiał w tym temacie. Spróbuję tak kłaść gloss w nastepnym projekcie no i zobaczymy co bedzie. Jak kłaść glossy od mr hobby by były na lustro dla zainteresowanych: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi