Kon_Bar Napisano 8 Września 2022 Share Napisano 8 Września 2022 Kolejny skończony szybowiec. Jakoś konstrukcje zagraniczne szybciej mi idą - wiadomo,, mniejsze prawdopodobieństwo, że ktoś wyciągnie "babola" Ten odleżał na półce +/- rok i nagle zebrałem się i skończyłem Najbardziej zadowolony jestem z hamulców - pierwszy raz wykonałem tak skomplikowane hamulce do szybowca. Największy problem sprawiły mi kalki - drukarka nie potrafiła odwzorować czegoś podobnego do koloru lakieru. Jakoś udało mi się wybrnąć, ale... mogło być łatwiej Szczegóły budowy w wątku warsztatowym a teraz galeria 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Września 2022 Share Napisano 9 Września 2022 Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 9 Września 2022 Share Napisano 9 Września 2022 Czyli, że znaczy .............WIOSNA!!! Bociek przyleciał Piękny szkrab 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Września 2022 Share Napisano 9 Września 2022 Brawo, świetny . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi