patrykd Napisano 20 Listopada 2022 Share Napisano 20 Listopada 2022 Skróć te druciki przy zawiasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 20 Listopada 2022 Autor Share Napisano 20 Listopada 2022 (edytowane) 6 minut temu, patrykd napisał: Skróć te druciki przy zawiasach Od lewarka ? to tymczasowy jest żeby nie pogubić temu wystaje , ruchomy na razie, będzie polowe tego ostatecznie Edytowane 20 Listopada 2022 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 20 Listopada 2022 Share Napisano 20 Listopada 2022 Tak od lewarka. Ja zawsze sobie ten drucik lutuję (do skrajnego oczka) i ucinam na zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 20 Listopada 2022 Autor Share Napisano 20 Listopada 2022 Teraz, patrykd napisał: Tak od lewarka. Ja zawsze sobie ten drucik lutuję (do skrajnego oczka) i ucinam na zero nie mogłem na stałe polutować bo lewarek by nie wszedł, jak go wsadzę na miejsce , to drucik nie będzie wystawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 20 Listopada 2022 Share Napisano 20 Listopada 2022 (edytowane) Ser gut maine freunde Jaka jubilerka, jak wiem jak już wyglądało te lutowanie Vorel palił się rękach, jak te ich Archspirowe powalone riffy i 400bpm Edytowane 20 Listopada 2022 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 20 Listopada 2022 Share Napisano 20 Listopada 2022 2 minuty temu, Evildead napisał: nie mogłem na stałe polutować bo lewarek by nie wszedł, jak go wsadzę na miejsce , to drucik nie będzie wystawał Kqwestia wparwy w lutowaniu. Jak lutuję do jednego oczka to zawsze zawias mam ruchomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 20 Listopada 2022 Autor Share Napisano 20 Listopada 2022 (edytowane) 4 minuty temu, bulik58 napisał: Evildead tos ty byl w tej zalodze Shermana co to zloto z banku Tygrysem wywiozla? Tylko sie zastanawiam czy ty po lewej czy po prawej stronie ekranu jestes? Tam gdzie Clint , drugi też był dobry Edytowane 20 Listopada 2022 przez Evildead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 17 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2022 Wnętrze pomalowane, pobrudzone. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 17 Grudnia 2022 Share Napisano 17 Grudnia 2022 CZy górę kadłuba będziesz miał odkładaną by było widać wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 17 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2022 4 minuty temu, patrykd napisał: CZy górę kadłuba będziesz miał odkładaną by było widać wnętrze Nie, będzie zakryte na stałe, tylko tutaj na zdjęciach zostanie , najlogiczniej było by je robić w Panzerkampfwagen I Ausf. A ohne Aufbau gdzie było by widać jak poniżej na zdjęciu , ale jest jak jest, przynajmniej zobaczyłem z czym to się gra itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 17 Grudnia 2022 Share Napisano 17 Grudnia 2022 (edytowane) Środek,wyglada relnie. Ah te nity burtowe i ten wash hehe. Dobra przyczepa rolnika Edytowane 17 Grudnia 2022 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 17 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2022 4 minuty temu, MayonesEXG7 napisał: Środek,wyglada relnie. Ah te nity burtowe i ten wash hehe Dzięki, mało popularne to, zdjęć tego prawie żadnych, często trzeba się domyślać, nie tak jak nowoczesne pojazdy, tam często wszystko cacy obfotografowane i możesz próbować robić jak ze zdjęcia, także mi taka realność styka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 17 Grudnia 2022 Share Napisano 17 Grudnia 2022 Nowoczesnych pojazdów nie znam, nie ruszam się bo dla mnie futurystyczne dodatki-za dużo nowoczesności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 17 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2022 6 minut temu, bulik58 napisał: Powiem ci ze to tylko tak wyglada , czesto mozesz przerzucic internet do gory nogami i nic nie znajdziesz gdyz jest to ,,Top Secret,, natomiast 2 wojennych zlomow stoi masa w muzeach, prywatnych rekach lub jak dobrze poszukasz w sieci. Choc tez sie zdarzy iz wielu rzeczy nie ma zwlaszcza tych z koncowego okresu wojny lub tylko w specjalistycznych wydawnictwach, Podoba mi sie to co robisz. Nie no racja, to nie takie proste, szczególnie tam gdzie trzeba wnętrze to jest lipa , a już nie mówiąc co tu ja wymagam zdjęć tych flakpanzerów jak one wszystkie wyleciały w powietrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 17 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2022 No jak widać mieli rozmach , fajne foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 17 Grudnia 2022 Share Napisano 17 Grudnia 2022 Jak dla mnie wnętrze - efekt WOW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 23 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2022 Jeśli ktoś zechce kleić tego dziada z blaszkami i dojdzie do wizjerów to chyba można olać ten etap, żeby je wpasować trzeba szlifować ramkę jednego, gdyż jeden zajdzie na drugi, zaznaczyłem na czerwono... nie da się ich osadzić w otworach bez piłowania, już nie mówiąc o otwieraniu są zbyt blisko siebie , taki urok skali albo Part zrobił za duże..., można w sumie śmiało cisnąć z zestawu i się nie męczyć, siedzenie ostatecznie też trzeba obsadzić niżej do wysokości boku kadłuba , bo są problemy z wpasowaniem dalszych elementów później , generalnie nie wszystko tu super spasowane ogólnie delikatnie mówiąc. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 23 Grudnia 2022 Share Napisano 23 Grudnia 2022 (edytowane) Już masz fach: monster konstrukcji stalowych -spawcz- ale grubo to wygląda. No to chop się porwał na blacharkę i idzie w zapartę . Edytowane 23 Grudnia 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 23 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2022 1 minutę temu, MayonesEXG7 napisał: Już masz fach: monster konstrukcji stalowych -spawcz- ale grubo to wygląda. No to chop się porwał na blacharkę i idzie w zapartę . rozśmieszyła mnie ta konstrukcja , trochę czasu z tym gównem zeszło, a jak przyszło do obsadzenia to nie wszystko tu przemyślane.., na przyszłość ku przestrodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 23 Grudnia 2022 Share Napisano 23 Grudnia 2022 Z środkiem, chcesz się męczyć, to ok..a mówiłeś, że będzie grubo. Ale na pierwszy rzut. oka te wizjery, nie wygląda jak na modelowe, przybliżenie, jak byś odpowietrzniki na statku spawał...hhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 23 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2022 Teraz, MayonesEXG7 napisał: Z środkiem, chcesz się męczyć, to ok..a mówiłeś, że będzie grubo. Ale na pierwszy rzut. oka te wizjery, nie wygląda jak na modelowe, przybliżenie, jak byś odpowietrzniki na statku spawał...hhaha z środkiem nie było tak żle, nie narzekałem, tu po raz pierwszy zonk:)( , podejrzewam nie ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 23 Grudnia 2022 Share Napisano 23 Grudnia 2022 (edytowane) w sumie jeszcze lepiej zawód palacz- koksu hyhy. Dorzucasz ceglanki, jak panzer 1 parowóz .Tak to wygląda też. Ale nie mój cyrk, nie moje małpy Edytowane 23 Grudnia 2022 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 24 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2022 3 minuty temu, bulik58 napisał: Czyli mozna by rzec ,, sztuka dla sztuki ,, ale pomimo tego wyglada to elegancko , patrzymy dalej . Wesolych swiat Dokładnie tak, dzięki, również Wesołych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 5 Lutego 2023 Autor Share Napisano 5 Lutego 2023 Kadłub prawie skończony, dodane gąski, błotniki, na ten etap tak wygląda, mnóstwo z tym roboty, wpasowania, szlifowania, przymierzania itd. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 5 Lutego 2023 Share Napisano 5 Lutego 2023 Pokrzyw troszkę te błotniki moze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi