winrich Napisano 17 Września 2022 Share Napisano 17 Września 2022 (edytowane) Pracowałem nad popiersiem wiedźmy od Ignis Art. Ale skala 1:10 jest tak wymagająca, że po kilku próbach odstawiłem model na jakiś czas. Następny w kolejce był ten sympatyczny kuchcik. Pewnie będzie grzybowa Edytowane 17 Września 2022 przez winrich 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 17 Września 2022 Share Napisano 17 Września 2022 51 minut temu, winrich napisał: Pewnie będzie grzybowa Na kościach. Ogieniek fajny i kufajka na plecach . Ale wiedźmę, mam nadzieję, dokończysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 17 Września 2022 Share Napisano 17 Września 2022 O kurcze. Pani Magda jak żywa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Września 2022 Share Napisano 17 Września 2022 świetnie wyszedł tylko czemu czosnki fioletowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 17 Września 2022 Autor Share Napisano 17 Września 2022 @M.A.V.trochę mi kolor nie wyszedł, fakt. Czosnki miały lekko wpadać w fiolet @Slawek_26869 @zaruk dzięki. Tak wrócę do wiedźmy. Jakkolwiek to brzmi, jej nagi brzuch mnie pokonał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 17 Września 2022 Share Napisano 17 Września 2022 Nic dziwnego, latka lecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Września 2022 Share Napisano 17 Września 2022 6 godzin temu, zaruk napisał: Ale wiedźmę, mam nadzieję, dokończysz? a cóż to za panienka? bo chyba mi cosik umknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 18 Września 2022 Autor Share Napisano 18 Września 2022 @M.A.V.https://warhog.pl/pl/p/Wiedzma/96 piękne figurki, jakość powalająca. Ale nie ma co ukrywać, wymagające dużego nakładu pracy przy malowaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 18 Września 2022 Share Napisano 18 Września 2022 zupełnie nie mój klimat ale malowanie PIERWSZA KLASA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 18 Września 2022 Share Napisano 18 Września 2022 Fejk, gesslerowa nigdy nie spina włosów. A tak na serio, figurka to majstersztyk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winrich Napisano 18 Września 2022 Autor Share Napisano 18 Września 2022 (edytowane) Dziękuję za miłe słowa, ale po prawdzie do pierwszej klasy to mu jeszcze daleko. Nie mniej jestem zadowolony z wykonania Edytowane 18 Września 2022 przez winrich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi